https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=203<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Päiväni_opiskelijana.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Etsimme satavuotiaan Suomen juhlavuodeksi esittelyvideoita opiskelun arjesta Laureassa. Sinä olet paras asiantuntija kertomaan, millaista on opiskella yhdessä Suomen vetovoimaisimmista korkeakouluista. Millaista on opiskelu nykyaikaisilla kampuksilla, labroissa tai työharjoittelussa? Miten opiskellaan virtuaalisesti? Entä opiskelu hankkeissa yrityskumppaneiden kanssa? Millaista on kansainvälisyys ja monikulttuurisuus? Opiskelijan arkeen kuuluu vapaa-aika, harrastukset ja usein myös työ. Voit kertoa myös niistä. Riittää, että valitset pari keskeistä asiaa tulokulmaksesi.


Kuka voi osallistua kilpailuun?

Kilpailu on avoin kaikille Laurean opiskelijoille.


Tavoite

Juhlavuoden kunniaksi eri-ikäiset opiskelijat kertovat oman tarinansa lyhyenä videona. Tarinoista piirtyy kuva suomalaisesta koulutuksesta. Videoita hyödynnetään Laurean markkinoinnissa. Paras laurealainen video palkitaan ja se pyörii Suomi 100 Espoo –Youtube-kanavalla 100 päivän ajan. Kaikkia videoita saatetaan käyttää tapahtuman mainonnassa sosiaalisessa mediassa.

Toteuttaminen

  • Videon kesto: n. 2 minuuttia (3 minuuttia ehdoton maksimi) 
  • Videon voi tuottaa vapaasti eri välineillä (puhelin, tabletti, videokamera...)
  • Voit lähteä rakentamaan videota haluamallasi tavalla
  • Käytä videollasi vapaasti videoklippejä, kuvia, ääniä, musiikkia ja tekstiä, muista kuitenkin yksityisyyden suoja sekä tekijänoikeudelliset seikat. Jos videoit muita henkilöitä kuin itseäsi, täytä heidän kanssaan kuvauslupa
  • Ohjeita videoprosessin tueksi

 

Videon aikataulu ja julkaisu

Palkinnot

1. Samsung Galaxy Tab S2 New Edition 9.7" Wi-Fi ‐tabletti, Android 6.0, musta (Arvo 479,90€)
2. GoPro Hero Session –kamera (Arvo 239,90€ )
3. GoPro Hero Session –kamera (Arvo 239,90€ )

 

Lisätietoja

Irma Mänty & Joel Korhonen digiteam@laurea.fi

 

”Päiväni opiskelijana”-videokilpailun säännöt 

Kilpailun järjestäjä

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Aika

Kilpailu alkaa 1.11.2016 ja päättyy 28.02.2017 klo 12:00

Osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Siihen saavat osallistua kaikki Laurean opiskelijat.  

Kilpailuun osallistutaan kuvamaalla maksimissaan kolme minuuttia pitkä video, jossa tuodaan esille opiskelun arkea Laureassa. Video voi olla joko suomeksi tai englanniksi. Video toimitetaan kilpailun järjestäjälle jakamalla se Laurea-ammattikorkeakoulun videopalvelussa (https://video.laurea.fi/) ja lähettämällä videon julkinen linkki sekä omat yhteystiedot  elomakkeella

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Laurean verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Kilpailun järjestäjä Laurea-ammattikorkeakoulu pidättää oikeuden kilpailuun osallistuneiden tuottamien videoiden julkaisuun ja käyttöön valitsemissaan medioissa. Kilpailuun osallistumalla videoiden käyttöoikeudet luovutetaan Laurea-ammatti-korkeakoululle, joka voi käyttää niitä markkinoinnissaan.  

Palkinnot

Kolme parasta videota palkitaan raadin toimesta ja palkintona ovat: 

1. Samsung Galaxy Tab S2 New Edition 9.7" Wi-Fi ‐tabletti, Android 6.0, musta (Arvo 479,90€)

2.       GoPro Hero Session –kamera (Arvo 239,90€ )

3.       GoPro Hero Session –kamera (Arvo 239,90€ )

 

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä palkintojen voittajiin. Päätöksestä ei voi valittaa. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mikäli palkintoa ei ole kilpailun päättyessä saatavilla, palkintona on vastaava tuote.

Nämä kampanjasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjasääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot