Siirry sisältöön

SUN - 3AMK Sparraa Uuteen Nousuun

Pääkaupunkiseudun kolmen ammattikorkeakoulun liittouma 3AMK - Haaga-Helia, Metropolia ja Laurea – tarjoaa maksuttomia koulutus- ja coaching-palveluja pandemiakriisistä pahasti kärsineille matkailu- ja ravintola-alan yrityksille. Korkeakoulut saivat yhteishankkeelleen UKRI-kriisirahoitusta Uudenmaan liitolta.

  • Toteutusaika:1.6.2020 - 31.3.2021
  • Rahoittaja:1 Muu kotimainen rahoitus
  • Tutkimusalue:Palveluliiketoiminta ja kiertotalous
  • Projektityyppi:Kansallinen TKI

Kolmen ammattikorkeakoulun SUN – 3AMK Sparraa Uuteen Nousuun -hankkeessa yrityksille laaditaan osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka pohjalta tarjotaan erilaisia koulutusvaihtoehtoja. Lisäksi hankkeeseen osallistujille räätälöidään yrittäjän jaksamista ja osaamista tukeva coaching-prosessi, johon kuuluu sekä yksilöllistä että ryhmävalmennusta.

Opinnot ja coaching ovat yrityksille maksuttomia.

Yritysten tukemisen ohella hankkeessa kerätään tutkimustietoa kriisin vaikutuksista koko toimialalle. Samalla kootaan hyviä käytänteitä kriisiajassa selviytymiseen ja tulevan liiketoiminnan kehittämiseen.

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulut pitävät tärkeänä alueen yritysten tukemista kansainvälisen pandemiakriisin aikana.

Hanketta koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja erityisesti Haagan restonomikampus. Hanketta tukee Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry ja mukana on myös Haaga-Helian yrittäjyysohjelma StartUp School. SUN-hanke käynnistyy kesäkuun alussa ja päättyy helmikuussa 2021.

Hakuaika hankkeeseen on 1.6.-30.6. Tarkemmat ohjeet hakemisesta ovat saatavilla 3AMK verkkosivuilla. Lisätietoja on myös MaRan sivuilla.

Linkki hakuohjeeseen

Lisätietoja:

Oskari Vesterinen
oskari.vesterinen@laurea.fi
sun@haaga-helia.fi

Yhteyshenkilö: