Siirry sisältöön

Ruoka-askel (FoodStep) - Terveyttä edistävä ja kestävä toimintamalli ruokapalveluille ja varhaiskasvatukseen

Ruoka-askel-hankkeen tavoitteena on kehittää kestävän ruokajärjestelmän toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa. Toimintamalli kehitetään kuntien, ruokapalveluiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten sekä lasten ja vanhempien yhteistyönä.

  • Toteutusaika:1.1.2022 - 30.11.2024
  • Rahoittaja:Suomen Akatemia
  • Tutkimusohjelma:Kestävä ja monipuolinen sosiaali- ja terveysala
  • Projektityyppi:Kansallinen TKI
  • Teemat:
  • Projektipäällikkö:Leena Forma

Yhteyshenkilö: