Ruoka-askel (FoodStep) - Terveyttä edistävä ja kestävä toimintamalli ruokapalveluille ja varhaiskasvatukseen
Ruoka-askel-hankkeen tavoitteena on kehittää kestävän ruokajärjestelmän toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa. Toimintamalli kehitetään kuntien, ruokapalveluiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten sekä lasten ja vanhempien yhteistyönä.
- Toteutusaika:1.1.2022 - 30.11.2024
- Rahoittaja:Suomen Akatemia
- Tutkimusohjelma:Kestävä ja monipuolinen sosiaali- ja terveysala
- Projektityyppi:Kansallinen TKI
- Teemat:
- Projektipäällikkö:Leena Forma
Yhteyshenkilö:
- Leena Forma
- Erityisasiantuntija
- Leena.Forma@laurea.fi
- Puh 0504635842