Siirry sisältöön

Caito - Meta-clusters for attracting the international tourism market

CAITO-hankkeen tavoitteena on edistää ja tukea maaseutumatkailun toimijoiden matkailupalveluiden käyttöastetta japanilaisten matkailijoiden keskuudessa vahvistamalla matkailupalveluiden kannattavuutta ja yhteistyötä LUMO-alueen, Viron ja Latvian välillä.

  • Toteutusaika:1.7.2016 - 31.3.2020
  • Rahoittaja:Central Baltic 2014-2020
  • Tutkimusalue:Palveluliiketoiminta ja kiertotalous
  • Projektityyppi:International RDI

CAITO kehittää Länsi-Uudenmaan, Viron ja Latvian maaseudun matkailutoimijoiden osaamista ja mahdollisuuksia lisätä japanilaisten turistien vierailuja kohdealueella. Hankkeen toiminnan yhteydessä alueen/Baltian matkailutoimijoiden yhteisen tekemisen ja toimimisen sekä hyvien käytänteiden jakaminen korostuvat osana oman liiketoiminnan kannattavuuden kehittämistä. Me laurealaiset olemme mm. palvelumuotoilun tukena ja kasvattamassa alueen osaamista räätälöidysti toimijoiden omien tarpeiden pohjalta.

Tehdään yhdessä maaseutualueestamme houkutteleva kohde, jossa aktiiviset liiketoimintamahdollisuudet kasvavat!

Hanke on osittain Central Baltic -ohjelman rahoittama (EAKR). Hankkeen kokonaisbudjetti on 1 413 734 euroa, josta Central Baltic -ohjelman osuus on 1 141 858 euroa. Laurean kokonaisbudjetti on 241 506 euro, josta Central Baltic -ohjelman osuus on 181 130 euroa.

Yhteyshenkilö: