Aitoja makuja

Aitojamakuja.fi - sivusto on elintarvikealan yritysten valtakunnallinen hakupalvelu. Sivuilta löytyy hakukoneet niin yksityisiä kuin ammattikeittiöpuolen asiakkaita varten. Hakukoneilla voi hakea yrityksiä maakunnittain tai kunnittain ja lisäksi yritykset on jaoteltu Osta ja syö - ja Etsi - valikoiden alle. Saatavilla on myös karttapalvelu, josta voi helposti löytää paikalliset pienet elintarvikeyritykset vaikka kesälomareissua varten.

Hakukoneiden lisäksi sivustolta löytyy tietoa lähiruoasta, pienyrittäjyydestä, ruokamatkailusta ja luomusta. Sivustolla voi seurata myös ajankohtaisia uutisia ja tutustua eri maakuntien hanketoimintaan.

Sivustolle liittyminen on maksutonta. Sivustolle voi liittyä täyttämällä yhteystietolomakkeen.

Lisätietoja saa oman maakunnan aluetoimijoilta, jotka löytyvät täältä. Uudenmaan aluetoimijana toimii Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta - hanke.


Lisätietoja:

Ritva Jäättelä, 040 832 9400

ritva.jaattela@laurea.fi tai lahiruoka@laurea.fi

 

 

 Tiedotteet

 

 

Lähiruokatori Helsingissä lauantaina 28.4.https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Lahiruokatori-Helsingissa-lauantaina-28-4.aspx2018-04-22T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Lahiruokaa%20uudeltamaalta.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Lähiruokatori Helsingissä lauantaina 28.4.

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot