Siirry sisältöön

INACHUS Technological and Methodological Solutions for Integrated Wide Area Situation Awareness and Survivor Localisation to Support Search and Rescue Teams

INACHUS projektin tavoitteena on nopeuttaa ja tehostaa pelastustoimintaa kriisitilanteissa urbaaneissa ympäristöissä (USaR). INACHUS tarjoaa monipuolisen tilannekuvan, joka helpottaa ja nopeuttaa uhrien löytämistä. Tilannekuvan tuottamisessa hyödynnetään monenlaisia teknologisia ratkaisuja kuten sensoreita, mobiililaitteiden signaaleja, robotiikkaa sekä simulointia ja 3D-mallinnusta.

  • Toteutusaika:1.1.2015 - 31.12.2018
  • Rahoittaja:EU FP7
  • Tutkimusalue:Yhtenäinen turvallisuus
  • Projektityyppi:International RDI

INACHUS projektin tavoitteena on nopeuttaa ja tehostaa pelastustoimintaa kriisitilanteissa urbaaneissa ympäristöissä (USaR). INACHUS tarjoaa monipuolisen tilannekuvan, joka helpottaa ja nopeuttaa uhrien löytämistä. Tilannekuvan tuottamisessa hyödynnetään monenlaisia teknologisia ratkaisuja kuten sensoreita, mobiililaitteiden signaaleja, robotiikkaa sekä simulointia ja 3D-mallinnusta. Projektissa myös varmistetaan eettisten periaatteiden toteutuminen kehitettävien järjestelmien käytössä ja toimintamalleissa.

Yhteyshenkilö: