Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Teboilin kanssa

Teboil yrityksenä

Teboilin liiketoiminta jakautuu kolmeen liiketoimintayksikköön. Huoltoasema- ja automaattiliiketoiminta vastaa noin 450 liikepaikan huoltoasema-, automaatti- ja ammattiliikenteen D-automaattiverkostosta sekä Teboilin asiakaskorteista. Suoramyyntiliiketoiminta vastaa polttoöljyjen ja dieselin yritys- ja tukkumyynnistä, lämmitysöljyn kuluttajamyynnistä sekä nestekaasun myynnistä. Voiteluaineliiketoiminta vastaa moottoriajoneuvoissa, työkoneissa ja teollisuudessa käytettävien Teboil-voiteluaineiden markkinoinnista.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Avainkumppanuuden myötä suunnitteilla on yhteistyötä sekä erilaisten opiskelijaprojektien että rekrytoinnin saralla. Suunnitelmissa on käynnistää konkreettisia projekteja syksyllä 2021.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Teboil ovat sopineet avainkumppanuudesta keväällä 2021. Suomalainen öljy- ja energiatuotteiden markkinoija, myyjä ja jakelija Teboil näkee avainkumppanuuden tuovan yritykselle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia sekä kykyä kehittyä.

Yrityksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt kertoo, että Teboililla ollaan kiinnostuneita Laurean kaltaisten ammattikorkeakoulujen toiminnasta ja halutaan omalta osaltaan tukea sitä.

- Kunnioitamme ja arvostamme suomalaisen koulutuksen tasoa, Flyckt kommentoi.

Mahdollisuuksia onkin monialaiseen yhteistyöhön, esimerkiksi liiketalouden ja turvallisuusalan, mutta myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa.

- Haluamme löytää tulevia työelämän osaajia, jotka tuovat meille uutta näkökulmaa. Meillä on tilaa uusille innovaatioille ja mahdollisuus näyttää kykynsä, Flyckt kertoo.

Avainkumppanuuden myötä suunnitteilla on yhteistyötä sekä erilaisten opiskelijaprojektien että rekrytoinnin saralla. Suunnitelmissa on käynnistää konkreettisia projekteja jo syksyllä. Toni Flycktin mukaan projektien tavoitteena on vastavuoroinen kehitys ja oppiminen:

- Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden itsensä monipuoliseen kehittämiseen ja haluamme aidosti löytää uusia kykyjä, jotka auttavat Teboilia kehittymään ja oppimaan uutta.

Yhteistyö Teboilin kanssa

Lisätietoja: