Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Uudenmaan Seniorikodit kanssa

Uudenmaan Seniorikodit yrityksenä

Uudenmaan Seniorikodit tarjoaa hoivakotipalveluja 11 yksikössä eri puolilla Uuttamaata. Yritys aloitti toimintansa Espoossa vuonna 2008 on sittemmin laajentunut lähes koko Uudenmaan alueelle.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Laurean opiskelijat ovat toteuttaneet useita hyvinvointia ja osallisuutta edistäviä projekteja kevään 2021 aikana. Opiskelijayhteistyötä on ollut myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden kautta.

Laurea solmi avainkumppanuussopimuksen Uudenmaan Seniorikodit Oy:n kanssa loppuvuodesta 2020. Tällä hetkellä Uudenmaan Seniorikodit tarjoaa hoivakotipalveluja yhteensä 11 yksikössä, joissa sillä on noin 450 asukasta ja lähes 400 työntekijää.

-    Meidän yrityksellemme on tärkeää vahva arvopohja, joka myös näkyy meidän käytännön työssä jokaisena päivänä. Asukkaat muuttavat meille loppuelämänsä kotiin ja meille on kunnia työskennellä heidän kanssaan ja elää heidän näköistään arkea, kuvailee Uudenmaan Seniorikodit Oy:n liiketoimintajohtaja Aija Jacobsson.

Avainkumppaniyhteistyön kautta yritys haluaa lisätä tunnettuuttaan opiskelijoiden keskuudessa ja tuoda tietoa uramahdollisuuksista vanhuspalveluissa. Jacobsson toivottaakin Laurean opiskelijat tervetulleiksi harjoitteluihin tai opinnäytetyötä tekemään.

-    Olemme erittäin innostuneena lähdössä yhteistyöhön Laurean kanssa. Pääsin jo verkon välityksellä tapaamaan ensimmäistä sairaanhoitajaopiskelijoiden ryhmää ja oli äärimmäisen hienoa päästä keskustelemaan heidän kanssaan sekä kertomaan sairaanhoitajan työstä vanhuspalveluissa, Jacobsson jatkaa.

Lisätietoja: