Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Suveran kanssa

Suvera yrityksenä

Suvera on valtakunnallisesti toimiva terveys- ja hyvinvointialan yritys, jonka erityisosaaminen on päihde- ja mielenterveyspalveluissa. Suveran tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa hoidon saatavuutta sekä parantaa hoidon laatua selkeiden toimintamallien avulla.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Suvera tarjoaa erityisesti sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja sosionomiopiskelijoille mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöaiheita sekä erilaisia projekteja. Opiskeluaikana voi myös kartuttaa osaamistaan tekemällä sijaisuuksia ja keikkatöitä.

Avainkumppanimme Suvera

Vuonna 2017 Oulussa perustetulla Suveralla on tällä hetkellä kaksi yksikköä: Perniön toimipisteessä tarjotaan päihdevieroitusta ja Siuntiossa sijaitsevassa toteutetaan päihdekuntoutusta. Lisäksi Suvera tarjoaa kunnille ja kaupungeille päihdelääkäripalveluita valtakunnallisesti aina Rovaniemeltä Helsinkiin. Vahvasti kasvava yritys pitää lujasti kiinni tärkeimmistä arvoistaan; laatu, asiakaslähtöisyys ja välittäminen.

- Meillä viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät, sillä meillä on oikeasti aikaa asiakkaille ja puitteet ovat kodinomaiset, kertoo henkilöstöpäällikkö Pauliina Lapola.

Työ yksiköissä perustuu aitoon kohtaamiseen ja asiakaslähtöisyyteen. Yksiköiden päiviin sisältyy niin ryhmiä kuin yksilökeskusteluja sekä toiminallista tekemistä yksiköissä lähiympäristöjä hyödyntäen. Asiakkaiden kanssa leivotaan, pelataan ja liikutaan luonnossa.

Suverassa ymmärretään myös työntekijöiden hyvinvoinnin arvo. Tarjolla onkin säännöllistä työnohjausta ja koulutusta. Myös tiimien toimivuuteen panostetaan, mikä takaa viihtyisän työilmapiirin. Palveluvastaava Katja Myllyoja kannustaakin opiskelijoita hakeutumaan alalle:

- Vaikka päihdetyö ei ole helpoimmasta päästä, asenne ratkaisee ja työ opettaa.

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: