Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Nitomani Enterprises Oy:n kanssa

Nitomani Enterprises yrityksenä

Startup-yritys haluaa helpottaa polkua työelämään luomalla kauppapaikan, jossa on mahdollista kenen tahansa tarjota omaa osaamistaan sekä ostaa erilaisia palveluita. 

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Työharjoittelun ja rekrytointiyhteistyön lisäksi odotettavissa on, että opiskelijoita otetaan mukaan yrityksen käytännön projekteihin.

Laurea ja Nitomani Enterprises Oy sopivat avainkumppanuudesta syksyllä 2020. Nitomani Enterprises on IT-alalla toimiva yritys, jonka palvelualusta mahdollistaa työnantajien ja työntekijöiden kohtaamisen ja omien palvelujen tarjoamisen. Yrityksen toimitusjohtaja Niklas Ansamaa ja operatiivinen johtaja Tomi Ansamaa lähtevät kumppanuuteen luottavaisin mielin:

— Olemme tehneet Laurean kanssa aiemmin yhteistyötä toisen projektin tiimoilta, joten tiedämme tästä tulevan hieno kumppanuus. Olemme innoissamme.

Nitomani Enterprisen ajatus palvelualustasta lähti halusta antaa tilaisuus tarjota omaa osaamista sellaisille henkilöille, joilla ei ole siihen muuten mahdollisuutta. Alustalle voi ilmoittaa oman palvelunsa niin parturikampaaja, kuin graafikkokin. Tällä tavalla halutaan helpottaa polkua työelämään.

Laurean aluepalvelupäällikkö Anssi Kuusela on tyytyväinen kumppanuuteen. Hän näkee sen ainutlaatuisena tilaisuutena myös opiskelijoille kehittää osaamistaan. Myös Nitomanin toimitusjohtaja Niklas Ansamaa näkee opiskelijat avainasemassa uudessa kumppanuudessa:

— Mahdollisuuksien antaminen on tärkeää ja haluamme kannustaa opiskelijoita työelämään. Laureasta löytyy niin monipuolista osaamista monelta alalta, että on luonnollista yhteistyömme lähtevän opiskelijoista.

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Avainkumppanuus Nitomani Enterprises Oy:n kanssa

Lisätietoja: