Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Ilonion Caren kanssa

Ilonion Care Oy yrityksenä

Ilonion Care Oy on perustettu vuonna 2017 ja se toimii sairaaloiden ja terveydenhuollon yksiköiden kumppanina Suomessa.

Yhteistyö Laurean kanssa

Ilonion Caren maahantuomaa puheohjattavaa älylaitetta on Laureassa hyödynnetty esimerkiksi hoitotyön opetuksessa.

Yksi Ilonion Caren tuotteista on Yhdysvalloissa valmistettu puheohjattava, päähän puettava älylaite, jolla voidaan kuvata esimerkiksi terveydenhuollon operaatioita. Otsakameraa on Laureassa hyödynnetty esimerkiksi hoitotyön opetuksessa, jossa sen avulla on kuvattu muun muassa verinäytteen ottoa. Kameran kuvaaman videon avulla opiskelijat pääsevät näkemään tilanteen näytteenottajan silmin ja pystyvät videon avulla valmistautumaan työpajaan.

Älykameraa on hyödynnetty Laureassa myös fysioterapian opetuksessa. Nämä uutta teknologiaa hyödyntävät oppimisratkaisut palkittiin kesällä Laurean vuoden 2020 pedagogisena tekona.

Seuraavaksi älykamerateknologiaa on suunniteltu hyödynnettäväksi haavanhoidon opetuksessa sekä esimerkiksi restonomiopiskelijoiden BarLaurea-oppimisympäristössä Leppävaarassa. Terveydenhuollon puolella kamerateknologian hyödyntämiskohteita ovat esimerkiksi operaatioiden dokumentointi sekä etäkonsultointi.

Ilonion Care Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Korhonen on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Laurean kanssa.

"Laurea on ollut uranuurtaja tämän teknologian hyödyntämisessä opetuksessa ja yhteistyö on ollut molemmille todella antoisaa."

Ilkka Korhonen, Ilonion Care Oy.

Avainkumppanuussopimus kattaa myös toisen yrityksen Kastee Relax Oy, jossa Ilkka Korhonen on mukana. Kastee on saunojen kosteutusjärjestelmä, joka mahdollistaa pehmeämmät, noin 60-asteiset löylyt, ja näin pienentää energiankulutusta sekä auttaa pitämään saunarakenteet paremmassa kunnossa.

Lisätietoja: