Siirry sisältöön

YAMK-opiskelijat kokoontuivat Laureamkon YAMK-iltaan

Ensimmäistä kertaa järjestetyn YAMK-illan ohjelmassa oli asiantuntijapuheenvuoroja ja verkostoitumista.

Vararehtori Katri Ojasalo avasi YAMK-illan.

Tänä vuonna Laurean YAMK-opiskelijat kokoontuivat ensi kertaa järjestettävään vapaamuotoiseen lukuvuoden avajaisiltaan perjantaina 5. lokakuuta.  Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkon järjestämän YAMK-illan ohjelmassa oli asiantuntijapuheenvuoroja, YAMK-alumnien uratarinoita sekä verkostoitumista.

Omista urapoluistaan tapahtumassa kertoivat YAMK-alumnit Aino Maijala, Janne Miettinen ja Virve Vakiala. Työelämän puheenvuoroissa kuultiin oman osaamisen tunnistamisesta Mercuri Urvalin Anni Saariselta sekä tulevaisuuden osaamistarpeista, joita käsitteli henkilöstöjohtaja Eija Hakakari Finnairilta.

Laureamkon kanssa tapahtumaa toteuttamassa olivat Laurea, Ammattiliitto Pro sekä Tehy.

-    Olemme Laureamkossa miettineet pitkään, millaista toimintaa voisimme järjestää YAMK-opiskelijoillemme. Fuksiaiset ovat AMK-opiskelijoille perinteinen tapahtuma ja nyt halusimme toteuttaa YAMK-illan lukukauden avauksena YAMK-opiskelijoille, kuvailee tapahtuman ideaa Laureamkon hallituksen puheenjohtaja Lauri Väisänen.
-    Hienoa, että saimme mukaan kumppaneiksi Laurean, Ammattiliitto Pron ja Tehyn sekä yli 90 ilmoittautunutta opiskelijaa.

Perjantain YAMK-ilta järjestettiin Ammattiliitto Pron tiloissa Helsingin Ruoholahdessa ja heidän puoleltaan tilaisuutta isännöi Pro-opiskelijat ry:n puheenjohtaja Jesse Kankanen.

-    Teemme Prossa paljon yhteistyötä korkeakoulujen kanssa ja haluamme kuunnella koulutuspolitiikkaan ja työelämän kysymyksiin liittyvissä asioissa suoraan opiskelijoita, Kankanen kertoo.
-    Siksi meistä on kiva päästä toteuttamaan tätä uutta tapahtumakonseptia ja tapaamaan opiskelijoita. Ja varsinkin YAMK-opiskelijat, joilla on jo paljon työelämän kokemusta, voivat tarjota meille paljon.

Koulutukset

Tutustu Laurean YAMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin

Laurea tarjoaa monipuolisia ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia.

Lue lisää YAMK-koulutuksista