Siirry sisältöön

Valmistujaisjuhlassa palkittiin ansioituneita opiskelijoita

Tänä jouluna valmistuvia opiskelijoita juhlittiin verkossa.

valmistujaisjuhla hattu
Arkistokuva.

Joulukuussa on Laureassa perinteisesti juhlittu kaikki syyslukukauden aikana opintonsa päättäneitä. Tutkintonsa sai tänä vuonna Laureassa valmiiksi kaikkiaan noin 1800 opiskelijaa.

Valmistuvia juhlittiin myös tänäkin vuonna, mutta valmistujaisjuhla toteutettiin Helsingin Kulttuuritalon sijaan verkossa. Valmistujaisjuhlan videotallenteen voi katsoa Youtubesta.

Valmistujaisjuhlassa joulukuussa on palkittu myös erityisen ansioituneita opiskelijoita – näin tehtiin myös tänä vuonna. Rehtorin stipendit myönnettiin yhdelle AMK-tutkintoa ja yhdelle YAMK-tutkintoa suorittavalla opiskelijalle. Lisäksi jokaisessa Laurean koulutuksessa palkitaan stipendeillä yhden opinnäytetyön tekijät.

Rehtorin stipendit aktiiviselle projektipäällikölle ja ryhmähengen nostattajalle

Rehtorin stipendien saajat valitsee vuosittain Laurean Opettajat ry. Stipendin saivat tänä vuonna tradenomi Teemu Rinne sekä estenomi (YAMK) Satu Laiho.

Liiketalouden tradenomiksi valmistunutta Teemu Rinnettä kiitetään valinnan perusteluissa hänen ansioistaan eri projekteissa niin projektipäällikkönä kuin muissakin tehtävissä. Rinne on uteliaasti kehittänyt omaa ja kumppaniorganisaatioiden osaamista tutkivalla ja kehittävällä otteellaan sekä saanut jatkuvasti kiitettävää palautetta. Valinnan perusteluissa kiitetään myös Rinteen Pörssisäätiölle tekemäänsä opinnäytetyötä, jossa hän vertaili kolmen erilaisen organisaation tapoja motivoida ja sitouttaa nuoria.

Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen -YAMK-koulutuksessa opiskellut Satu Laiho puolestaan on ollut opiskelijana aktiivinen, innostava ja opiskelijakollegoita kannusta ryhmähengen luoja. Toiminnassaan hänellä on ollut konkreettisesti työelämää kehittävä ote. Laiho valmistui tavoiteajassa erinomaisin arvosanoin ja perusteluiden mukaan hänestä on opintojen ajan loistanut oppimisen into ja opetuksen arvostus.

Parhaiden opinnäytetöiden stipendit 11 työlle

Vuoden 2020 parhaiden opinnäytetöiden stipendit jaettiin jokaisessa Laurean kymmenessä AMK-koulutuksessa sekä YAMK-koulutuksissa. Palkitut opinnäytetyöt ja niiden tekijät ovat:

Palkittuihin opinnäytetöihin voi tutustua oheisista linkeistä Theseus-palvelussa.

Onnea palkituille sekä kaikille tänä vuonna tutkintonsa suorittaneille!