Siirry sisältöön

Laurean uudet verkkosivut avattu

Uudistunut Laurea.fi-sivusto palvelee entistä paremmin opiskelusta kiinnostuneita.

Uudet verkkosivut saivat raikkaan ja Laurean uutta brändiä vastaavan ilmeen. Laurea.fi-sivusto on rakennettu käyttäjien polkuja ajatellen mobiilikäyttö edellä.

Uuden sivuston pääkohderyhmänä ovat Laureassa opiskelusta kiinnostuneet ja uudistuksessa onkin haluttu kiinnittää huomiota erityisesti koulutussivujen sisältöjen kehittämisessä. Sivuston sisältöä kehitettiin tekemällä teksteistä ymmärrettäviä ja helposti silmäiltäviä. Sivuille lisättiin videoita, kuvia, lukemista helpottavia väliotsikoita ja muita visuaalisia elementtejä, jotka helpottavat tiedon löydettävyyttä.

Sivuston tekemisessä huomioitiin aiempaa paremmin myös sivujen asiasanoitus ja sisältöä on kategorisoitu siten, että lukija voi helpommin lukea juuri tiettyä aihetta koskevaa sisältöä.

Laurean tutkimus- ja kehitystoiminnan näkyvyyttä parannettiin siten, että jokainen käynnissä oleva hanke näkyy omana sivunaan sivustolla.

Sivustouudistuksen suunnittelu alkoi keväällä 2017 ja se valmistui sovitussa aikataulussa. Konseptin suunnittelussa käytettiin apuna ulkoista konsulttia North Patrolia, järjestelmän visuaalisen ilmeen teki palvelusuunnittelija Jaana Waari OSG:ltä ja teknisestä toteutuksesta vastasi Creuna Finland Oy. Projektipäällikkönä Laureassa toimi verkkoviestintäpäällikkö Mervi Burton.

Sisällönsuunnittelussa käytettiin hyväksi materiaalia, jota saatiin opiskelijoiden, henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa käydyistä kohtaamisista ja opiskelijaprojekteista.

Lisätietoja:

Koulutukset

Tutustu Laurean tarjoamiin koulutuksiin

Opiskele työelämäläheinen korkeakoulututkinto Laureassa. Saat jo opiskeluaikana kokemusta työelämästä harjoittelujen ja työelämäprojektien kautta. Olit sitten toisen asteen opiskelija tai jo työssä oleva – tutustu eri vaihtoehtoihin ja hae meille!

Lue lisää koulutuksistamme