Siirry sisältöön

Syksyn 2020 avoimen AMK:n lisätarjonta avattu

Laurean syksyn 2020 avoimen AMK:n tarjontaan on suuren kysynnän vuoksi lisätty kursseja. Uutuutena ovat kaikille avoimet MOOC-verkkokurssit.

Kuvituskuva


Haku syksyn 2020 tarjontaan lisättyihin kursseihin on käynnistynyt. Tarjolla on laajasti opintoja Laurean eri koulutuksista aina sosiaali- ja terveysalan kursseista restonomikoulutuksen kursseihin ja kauneudenhoitoalan kursseihin. Kursseja on tarjolla yhteensä 15 kappaletta. Osa kursseista alkaa lokakuussa ja osan voi aloittaa oman aikataulun mukaan.

Uutuutena tarjonnassa on myös MOOC-periaatteella (Massive Open Online Course) järjestettäviä kursseja, jotka ovat kaikille avoimia verkkokursseja ja ne voi suorittaa omaan tahtiinsa. Kursseja on Laurean liiketalouden, kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan, terveys- ja hyvinvointialojen, tietojenkäsittelyn sekä restonomikoulutuksen tarjonnasta. MOOC-kursseilla on runsaasti avoimia paikkoja ja ne tarjoavat erinomaisen tavan tutustua koulutuksiin ja AMK-opiskeluun ennen hakemista yhteishaussa. Avoimessa AMK:ssa suoritetut opinnot voidaan lukea hyväksi AMK-tutkintoa sen jälkeen, kun on aloittanut opiskelut tutkinto-opiskelijana.

Avoimen AMK:n opintojen hinta on 15€/opintopiste. Nyt tarjolla olevien kurssien laajuus vaihtelee 1-5 opintopisteen välillä, joten kurssien hinta on 15€-75€ välillä. Avoimen AMK:n opinnot ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille.

Tutustu tarjontaan >>