Siirry sisältöön

Syksyn avoimen AMK:n kurssit haussa 25.5. alkaen – Tarjolla lähes 100 kurssia

Syksyllä 2020 alkavat kurssit ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille.

Kuvituskuva. Laurean opiskelijoita palvelumuotoilun kurssilla.

Hakuaika syksyllä 2020 alkaviin Laurean avoimen AMK:n opintoihin käynnistyy maanantaina 25.5. klo 8.00. Syyslukukaudella tarjottavia opintoja on tarjolla 92 kurssin verran ja paikkoja on yli kuudellesadalle ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneelle.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa kursseja Laurean suosituimpien koulutusten valikoimasta, kuten esimerkiksi kauneudenhoitoalalta ja turvallisuuden ja riskienhallinnan alalta. Tarjolla on myös laaja kattaus kaikille soveltuvia viestinnän ja kielten opintoja. Kurssien laajuus vaihtelee viiden ja kymmenen opintopisteen välillä.

Ei pohjakoulutusvaatimuksia - Avoimen AMK:n opinnot sopivat kaikille

Avoimessa ammattikorkeakoulussa kuka tahansa pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta voi opiskella eri alojen ammattikorkeakouluopintoja. Avoimessa AMK:ssa voi suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Osa kursseista on mahdollista opiskella verkon välityksellä etäopintoina, joten ne sopivat erinomaisesti myös jo työelämässä oleville.

Avoin AMK on hyvä vaihtoehto lisätä työelämässä tarvittavaa osaamista. Avoimessa AMK:ssa suoritettuja opintoja voi myös saada hyväksiluettua, jos jatkaa myöhemmin tutkintokoulutukseen samassa ammattikorkeakoulussa.

Tutustu koulutuksiin Laurean avoimen AMK:n sivuilla >>

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelu Laurean avoimessa AMK:ssa maksaa joko 15 euroa/opintopiste tai 400 euroa/vuosi. Vuosimaksulla voit opiskella rajattoman määrän opintoja yhden vuoden aikana. Laurean avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonta on maksutonta työttömille ja lomautetuille henkilöille.

Lisätietoja avoimesta AMK:sta >>