Siirry sisältöön

Suvi Kunnari on Laurean vuoden alumni 2019

Estenomi Suvi Kunnarille myönnettiin Vuoden Alumni -palkinto Laurean Suuressa Alumni-illassa.

Estenomi Suvi Kunnari on valittu Laurean vuoden alumniksi 2019. Palkinnon saaja julkistettiin Helsingissä pidetyssä Laurean Suuressa Alumni-illassa tiistaina 7. toukokuuta.

Vuonna 2016 valmistunut Kunnari työskentelee tällä hetkellä markkinointijohtajana Flow Cosmetics –yrityksessä, ja hänen ansioikseen voidaan lukea yrityksen laajentaminen pienestä perheyrityksestä yhdeksi Suomen merkittävimmistä luonnonkosmetiikan valmistajista.
Valmistumisensa jälkeen Kunnari on tehnyt tiivistä yhteistyötä Laurean kanssa tarjoten estenomiopiskelijoille opinnäytetyönaiheita sekä työ- ja harjoittelupaikkoja yrityksessään, ja käynyt säännöllisesti opintojaksoilla luennoimassa. Kunnaria kuvaillaan innoittavaksi esikuvaksi myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijoille, joille hän on käynyt kertomassa tarinoita kasvuyrityksestä ja omista kokemuksistaan kosmetiikka-alan yrityksen johdossa.

- Olen todella otettu tästä palkinnosta. Päätös hakea aikoinaan Laureaan opiskelemaan on ollut elämäni parhaita päätöksiä. Se on ohjannut minua oikealle tielle ja auttanut kehittämään yritystämme. En usko, että pieni kosmetiikkatehtaamme olisi lähtenyt viime vuosina niin huikeaan kasvuun ilman Laureasta saamaani ammatillista osaamista, Kunnari kiittelee.

- Opintojen myötä tutustuin mahtaviin ihmisiin, joiden kanssa yhteys säilyy edelleen erilaisten opiskelijaprojektien, luentojen ja yritykseemme harjoitteluun tulevien opiskelijoiden kautta. Olen kiitollinen saamastani koulutuksesta ja siksi on erityisen hienoa päästä jakamaan omaa osaamistani takaisin Laurealle. Toivon, että saan jatkossakin olla mukana Laurean opiskelijaprojekteissa ja pitää luentoja, ja että saamme yritykseemme tulevaisuudessakin harjoitteluun ja töihin yhtä motivoituneita estenomiopiskelijoita.

Vuoden alumni on Laureassa valittu vuodesta 2008 lähtien. Palkinnon saajaksi valitaan Laureasta valmistunut henkilö, joka on tuonut positiivisella tavalla esiin koulutusta ja laurealaisuutta. Valintakriteereissä korostetaan positiivisella tavalla työelämää tai työyhteisöä kehittävää otetta. Vuoden Alumni -palkinto kantaa Laureassa nimeä Pentti Rauhala -palkinto, vuonna 2011 eläkkeelle siirtyneen rehtori Pentti Rauhalan kunniaksi.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi saivat tehdä kaikki Laureasta valmistuneet ja Laurean henkilökuntaan kuuluvat. Ehdotusten perusteella lopullisen valinnan teki Laurean Alumnitoiminnan kehittämisryhmä.