Siirry sisältöön

Suomen Terästekniikka avainkumppaniksi

Suomen Terästekniikka Oy on pintakäsittelyalan ja konepajatuotannon osaaja Uudellamaalla.

avainkumppanitapaaminen Suomen Terästekniikka Oy
Suomen Terästekniikan ja Laurean edustajat tapasivat Leppävaaran kampuksella. Kuvassa vasemmalta: talousjohtaja Janne Vainikainen, hallituksen puheenjohtaja Markku Vainikainen sekä toimitusjohtaja Pekka Kujala Suomen Terästekniikasta. Yksikönjohtaja Krista Pahkin ja toimitusjohtaja/rehtori Jouni Koski Laureasta. Myyntijohtaja Risto Rautavirta Suomen Terästekniikasta ja lehtori Pyry Airaksinen sekä aluepalvelu- ja liiketoimintapäällikkö Irene Väkevä-Harjula Laureasta.

Laurea ja hyvinkääläinen pintakäsittelyalan ja konepajatuotannon yritys Suomen Terästekniikka Oy ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen 10.5.2022. Suomen Terästekniikka on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jossa työskentelee 20 henkilöä. 

Yrityksen toiminta jakautuu neljään alueeseen: konepajatuotanto, pintakäsittely, kunnossapito ja elinkaaren hallinta sekä CBRN-tuotteiden valmistus (Mavatech puhdistusjärjestelmät puolustus- ja turvallisuus- sekä siviilisektoreille).

Avainkumppanuuden myötä Laurea ja Suomen Terästekniikka tiivistävät yhteistyötään. Yhteistyö pitää sisällään niin kehittämisprojekteja kuin markkinointiin ja näkyvyyteen liittyviä projekteja. Käytännön yhteistyö on alkanut jo kevään 2022 aikana yhteisen opiskelijaprojektin myötä, missä analysoitiin yrityksen markkina-alueita mm. Saksan ja Ruotsin markkinoita. Tavoitteena on laajentaa yhteistyötä Laurean turva-alan kanssa tulevaisuudessa. 

Syksyllä 2022 käynnistyy seuraavan opiskelijaprojektin sisällön suunnittelu. Projektia ohjaa lehtori Pyry Airaksinen

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista ja tutustu muihin avainkumppaneihimme.

Lisätietoja: