Siirry sisältöön

Seniori365.fi-palvelun toiminta päättyy

Laurean ylläpitämän Seniori365.fi-palvelun toiminta loppuu.

Laurean ylläpitämä Seniori365.fi-palvelun toiminta ja sivujen aktiivinen ylläpito päättyy toukokuun 2019 lopussa. Myös some-kanavat, lukuun ottamatta  YouTube-kanavaa, sulkeutuvat tällöin. Verkkosivusto on kuitenkin auki elokuun 2019 loppuun asti.

Seniori365.fi-palvelu avattiin vuonna 2014 osana InnoEspoo-hanketta, minkä jälkeen se toimi Laurean opiskelijoiden monialaisena digitaalisena oppimis- ja kehittämisympäristönä. Seniori365.fi-palvelun tavoitteena on ollut tukea ikääntyneen turvallista kotona selviytymistä, tuoda palveluja ja ratkaisuja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä aktiivisen elämisen tukemiseen.

- Kiitämme lämpimästi kaikkia palvelussa mukana olleita yrityksiä, yhdistyksiä ja organisaatioita hyvästä yhteistyöstä kanssamme, sekä aktiivisia sivustolla kävijöitä, jotka ovat auttaneet meitä kehittämään sivustoa jatkuvasti. Erityiset kiitokset kuuluvat myös kaikille niille Laurean opiskelijoille ja lehtoreille, jotka ovat kanssamme tuottaneet hyödyllistä ja arvokasta sisältöä palveluumme.

Lisätietoja: