Siirry sisältöön

Sanna Wesanko aloittaa Laureassa verkkotutkintojen kehittämispäällikkönä

Wesangon vastuualueena ovat liiketalouden ja sosiaalialan verkkotutkinnot.

Sanna Wesanko nimitetty kehittämispäälliköksi

Sanna Wesanko on nimitetty kehittämispäälliköksi Laureaan vastaamaan liiketalouden ja sosiaalialan verkkotutkinnoista. Wesanko aloittaa tehtävässään 20. syyskuuta. Aiemmin hän on toiminut Diakissa sosiaalialan koulutuspäällikkönä.

Wesanko on sekä kasvatustieteen että filosofian maisteri ja koulutukseltaan myös opo, psykologian opettaja ja psykoterapeutti. Parhaillaan hän tekee väitöskirjaa, joka käsittelee ammattikorkeakouluja, niiden englanninkielisiä koulutuksia sekä ammattikorkeakoulujen yhteiskunnallista toimijuutta.

-    Ammattikorkeakoulumaailma on minulle hyvin tuttu ja nyt on hienoa päästä tutustumaan uuden organisaation toimintaan. Laurea on vetovoimainen ammattikorkeakoulu, jonka toimintaa on ollut mielenkiintoista seurata, Wesanko kuvailee.

Laureassa kokonaan verkossa suoritettavia tutkintoja on ollut viime vuosina tarjolla tietojenkäsittelyn, liiketalouden ja sosiaalialan koulutuksissa. Sanna Wesanko odottaa innolla uuden tehtävänsä haasteita:

-    On hienoa päästä kehittämään Laurean verkkokoulutuksia yhdessä lehtoreiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Aivan erityisesti odotan kansainvälisen yhteistyön tuomia mahdollisuuksia, Wesanko iloitsee.