Siirry sisältöön

Opiskelijat verkostoituivat Network to Get Work –rekrytointitapahtumassa

Opiskelijat saivat mahdollisuuden luoda kontakteja yrityksiin ja löytää itselleen kesätyön, harjoittelupaikan tai opinnäytetyöaiheen Leppävaaran kampuksella 5.2.2019.

Network to Get Work -tapahtuma on työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikka. Tapahtuma on suurin Laureassa vuosittain järjestettävä rekrytointitapahtuma.

Tapahtuma oli suunnattu ensisijaisesti tietojenkäsittelyn, liiketalouden, restonomikoulutuksen, kauneudenhoitoalan ja turvallisuuden ja riskienhallinnan opiskelijoille. Mukana oli 27 yritystä, muun muassa Academic Work, Espoon kaupunki, HOK-Elanto, Kesko ja Posti. 

Erityisen suosittua opiskelijoiden keskuudessa oli mahdollisuus saada neuvoja kauneudenhoitoalan ammattilaisilta ammattimaiseen ulkoasuun liittyen. Tapahtumassa oli lisäksi mahdollisuus ottaa hyvälaatuinen kuvan omaan CV:seen tai LinkedIn –profiiliin. 

”Halusimme korostaa, että on tärkeää antaa ammattimainen vaikutelma työnhaussa”, kertoo Sanna Eronen, Laurean ura- ja rekrytointipalveluiden suunnittelija.

Tilaisuudessa järjestettiin myös erilaisia työpajoja, esimerkiksi Tradenomiliiton järjestämä LinkedIn –työpaja, Laureasta valmistuneen rekrytointikonsultin ”Kuinka tunnistaa omat vahvuudet” –työpaja sekä video-CV- ja CV-klinikkatyöpajat. Opiskelijat olivat erittäin kiinnostuneita ammattilaisten neuvoista. 

”Tulin tapahtumaan, koska halusin vinkkejä erityisesti siihen, miten video-CV:ssä kannattaa esiintyä ja miten kerron omasta osaamisestani CV:ssä. Neuvot ja ohjeistukset tilaisuudessa olivat oikein hyödyllisiä ja käytännönläheisiä. Etsin myös työharjoittelupaikkaa ja kesätyötä, toivottavasti löydän jotakin mielenkiintoista”, kertoo palvelumuotoilun opiskelija Noora.