Siirry sisältöön

Ohjeita turvalliseen valintakokeeseen

Laurea järjestää syksyn 2020 AMK-valintakokeen Helsingin Messukeskuksessa 26. – 29.10.

Laurea järjestää omalta osaltaan AMK-valintakoepäivät Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Ennakkotiedoista poiketen valintakokeet järjestetään Messukeskuksen halli 6:ssa.

Laurean velvollisuus on tarjota valintakoemahdollisuus yli 5000 hakijalle. Turvallisuudesta huolehtiminen on meille Laureassa keskeinen arvo myös valintakokeiden osalta. Olemme tehneet lujasti töitä jo ennakolta voidaksemme tarjota jokaiselle hakijalle turvallisen valintakokeen.

Messukeskus on valittu koepaikaksi, jotta voimme pitää huolta riittävistä turvaväleistä suuren hakijajoukon osallistuessa valintakokeeseen.

Myös muiden koejärjestelyiden osalta on turvallisuus huomioitu. Laurea tarjoaa kaikille hakijoille kasvomaskit koetilaisuuteen ja myös käsidesin saatavuudesta on huolehdittu. Suosittelemme valintakokeeseen osallistujille vahvasti maskin käyttöä. Myös oman maskin käyttö on sallittua. Huomioithan kuitenkin, että maski täytyy riisua, kun hakija tunnistetaan henkilöllisyystodistuksesta.

Sairaana tai edes vähäoireisena ei valintakokeeseen voi osallistua. Voit osallistua kokeeseen, jos oireittesi alusta on kulunut kaksi viikkoa ja olet ollut oireeton vähintään kaksi vuorokautta. Jos epäilet koronavirusta, tee oireiden arviointi Omaolo-palvelussa tai ota puhelimitse yhteyttä terveydenhuoltoon.

Jos sinulla todetaan koronavirustartunta kokeen jälkeen (2 - 7 päivän aikana), ilmoita tästä suoraan terveysviranomaisille.

Paikan päällä Messukeskuksessa on valintakoepäivien aikana järjestetty ohjausta, jotta liikkuminen koetilaisuudessa on sujuvaa. Valintakokeiden aikana myös siivousta on tehostettua ja jokaisena koepäivänä pöydät sekä tuolit desinfioidaan.

Käytännön ohjeita AMK-valintakokeeseen osallistuville päivitetään verkkosivuillemme. Ohjeet lähetetään myös valintakokeeseen ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätietoja:

Laurea hakijapalvelut
Puh. (09) 8868 7293
hakijapalvelut@laurea.fi