Siirry sisältöön

Nitomani Enterprises Oy Laurean avainkumppaniksi

IT-alalla toimiva Nitomani Enterprises Oy helpottaa polkua työelämään.

Kuvituskuva

Laurea ja Nitomani Enterprises Oy ovat sopineet avainkumppanuudesta. Nitomani Enterprises on IT-alalla toimiva yritys, jonka palvelualusta mahdollistaa työnantajien ja työntekijöiden kohtaamisen ja omien palvelujen tarjoamisen. Yrityksen toimitusjohtaja Niklas Ansamaa ja operatiivinen johtaja Tomi Ansamaa lähtevät kumppanuuteen luottavaisin mielin:

— Olemme tehneet Laurean kanssa aiemmin yhteistyötä toisen projektin tiimoilta, joten tiedämme tästä tulevan hieno kumppanuus. Olemme innoissamme.

Nitomani Enterprisen ajatus palvelualustasta lähti halusta antaa tilaisuus tarjota omaa osaamista sellaisille henkilöille, joilla ei ole siihen muuten mahdollisuutta. Yritys haluaa luoda kauppapaikan, jonne omat taidot on mahdollista laittaa myyntiin matalalla kynnyksellä. Kenellä tahansa on mahdollisuus ostaa alustalla olevia palveluita.

— Kipinä tähän lähti ajatuksesta auttaa laajasti sekä ihmisiä, että yrityksiä. Alustalle voi ilmoittaa oman palvelunsa niin parturikampaaja, kuin graafikkokin. Haluamme tällä tavalla helpottaa polkua työelämään ja virtaviivaistaa prosessia, Tomi Ansamaa kertoo.

Yrityksen tavoite on toimia YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman Agenda 2030:n kahdeksannen tavoitteen mukaisesti. Tavoitteena on tukea kaikkia koskevaa talouskasvua, sekä luoda lisää työpaikkoja palvelulla, joka yhdistää kevytyrittäjyyden ja markkinapaikan.

Aluepalvelupäällikkö Anssi Kuusela on tyytyväinen kumppanuuteen:

— Nitomani Enterprises tarjoaa sellaista toimintaa, mitä kumppaniverkostostamme ei vielä löydy. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus myös opiskelijoillemme kehittää osaamistaan, Kuusela sanoo.

Myös Toimitusjohtaja Niklas Ansamaa näkee opiskelijat avainasemassa uudessa kumppanuudessa. Nitomani Enterprisesille avainkumppanuus on uusi tapa antaa opiskelijoille mahdollisuus päästä kiinni työelämään juuri omalle alalle, ilman pitkää työnhakuprosessia valmistumisen jälkeen.

— Mahdollisuuksien antaminen on tärkeää ja haluamme kannustaa opiskelijoita työelämään. Laureasta löytyy niin monipuolista osaamista monelta alalta, että on luonnollista yhteistyömme lähtevän opiskelijoista.

Mitä avain­kump­pa­niyh­teis­työ sisältää?

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: