Siirry sisältöön

Matkamessuilla mocktailmaistelua ja lavaohjelmaa Suomen Baarimestareiden kanssa

Laurean restonomiopiskelijat, living lab –oppimisympäristö BarLaurea ja Suomen Baarimestareiden ja Kannattajien Kerho (FBSK) ovat mukana monipuolistamassa Matkamessujen tarjontaa.

Koko Matkamessujen ajan Laurean restonomiopiskelijat ja BarLaurea tuovat yhdessä baarimestareiden kanssa Tasty Travel –alueella olevaan pisteeseensä trendikkäiden villiyrttien ympärille rakennetun mocktailbaarin, jossa messuvieraat pääsevät maistelemaan Suomen metsien antimia alkoholittomien drinkkimaistiaisten muodossa.  Drinkit on suunnitellut Vuoden Baarimestari Alina Laaksonen ja baarimestari Laura Suutari yhdessä Laurean restonomiopiskelijoiden kanssa.

Villiyrttimocktail-maistatus on osa Laurean ja BarLaurean Ruokaa Luonnosta -yhteistyöhanketta Suomen 4H ry:n kanssa. Hankkeessa lisätään tietoutta villiyrteistä ja kehitetään villiyrttituotteita kaupalliseen suuntaan.

Sunnuntaina 19.1. on luvassa jännittävää kisaohjelmaa Ranskasta, kun baarimestarit tuovat paikalle Calvados Nouvelle International Trophies – cocktailkilpailun Suomen finaalin. Luvassa on kilpailu, jonka voittaja lähtee kisaamaan Calvadokseen kansainvälisiin Calvados Nouvelle International Trophies-kilpailuihin toukokuussa. Matkamessuilla voi seurata Calvados-kisan kilpailua Tasty Travel –alueella. Laurean restonomiopiskelijat ovat mukana avustamassa kilpailussa. Kilpailua tuomaroivat alan ammattilaiset.

Matkamessut ovat Suomen Messukeskuksessa Helsingissä avoinna yleisölle 17-19.1

Aikataulu:

Perjantaista sunnuntaihin Laurean opiskelijat maistattavat villiyrtticocktaileja FBSK:n tiskillä.

Sunnuntaina klo 15-16.30 Calvados Nouvelle International Trophies – cocktailkilpailu