Siirry sisältöön

Laurean supersankarit hakevat menestystä hotellialan EM Cup -kilpailusta

Restonomiopiskelijoiden joukkue osallistuu helmikuussa eurooppalaiseen hotelli- ja matkailualan koulujen kilpailuun.

-    Moni saattaa ajatella, että suomalaiset ovat ujoja ja hiljaisia. Me haluamme EM Cup –kilpailussa näyttää, että osaamme olla myös rohkeita, sanavalmiita ja itsevarmoja.

Näin kuvailee kisa-asennettaan Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden viisihenkinen joukkue, joka osallistuu helmikuussa Euroopan hotelli- ja matkailualan oppilaitosten arvostettuun EM Cup –kilpailuun. Vuodesta 2009 lähtien järjestetyn EM Cupin finaali pidetään tänä vuonna 16. – 17.2. Maastrichtissa Alankomaissa.

Laurean joukkue tämän vuoden kilpailussa on nimeltään The Finntastic Five ja sen muodostavat restonomiksi opiskelevat Brenda Kaarepere, Rina Kallio, Pihla Latikka, Elli Syvähuoko ja Ida Veisto.

Kilpailussa teemana kanta-asiakkuus

EM Cup –kilpailu kerää yhteen opiskelijoita Euroopan parhaista hotellialan oppilaitoksista. Mukana tänä vuonna on Laurean lisäksi joukkueet Suomesta myös Haaga-Helian ja Lapin ammattikorkeakoulusta.

Kilpailussa joukkueet suorittavat erilaisia tehtäviä niin ennakkoon kuin itse kilpailupäivien aikanakin. Tämän vuoden kilpailun pääteemana on kanta-asiakkuus ja siihen liittyen joukkueet kirjoittavat ennakkotehtävänään esseen.

-    Tehtävänämme on kehittää uusia ideoita kanta-asiakkaiden sitouttamiseen. Olemme valmistautuneet kilpailuun tutkimalla tarkasti kanta-asiakkuusohjelmia suomalaisissa ja kansainvälisissä hotelliketjuissa sekä muilla toimialoilla, kertoo Ida Veisto.

Supersankariteemalla näkyvyyttä somessa

Ennakkotehtävän lisäksi opiskelijat ovat valmistautunut kilpailuun kehittämällä joukkueelle oman brändin. Joukkueiden sosiaalisen median aktiivisuutta myös arvioidaan kilpailun ”Rumour around the Brand” –osiossa.

-    The Finntastic Five –nimi viittaa supersankariteemaamme, johon liittyy myös esittelyvideomme, tiimi kertoo.
-    Esittelyt löytyvät myös Facebook- ja Instagram-sivuiltamme. Mitä enemmän saamme tileillemme seuraajia, tykkääjiä ja aktiivisuutta, niin sitä paremmin pärjäämme somenäkyvyyys-kategoriassa.

Laurealaisten opiskelijoiden joukkue on osallistunut muutaman kerran aiemmin EM Cup –kilpailuun. Tänä vuonna Laurean joukkueella on kova halu näyttää osaamistaan ja menestyä kilpailussa:

-    Haluamme edustaa kisoissa Suomea ja Laureaa sekä näyttää meidän vahvaa osaamista. Tämä kilpailu on mahtava tilaisuus mitata omaa tasoa Euroopan parhaita vastaan, Laurean viisikko kuvailee.

 

Käy tutustumassa The Finntastic Five –joukkueen Facebook- sekä Instagram-sivuihin ja tykkää tiimin postauksista. Muista myös tykätä Laurean joukkueen kuvasta EM Cupin -Facebook-sivulla ja auta tiimiä menestymään kilpailussa.