Siirry sisältöön

Laurean kirjasto on Vuoden Laurealainen 2020

Laurea palkitsee kerran vuodessa erityisen ansiokkaasti toimineen henkilöstön jäsenen. Palkitsemisen perusteena on toiminta Laurean strategian, arvojen ja eettisen toimintaohjeiston mukaisesti.

Kuvituskuva

Vuonna 2020 Vuoden Laurealaisen valinnan teemana oli avoimuus. Valinnassa painotettiin, että Vuoden Laurealainen on avoimen toimintakulttuurin edistäjä, joka edistää valinnoillaan laurealaisten arvojen toteutumista - rakentaa keskinäistä luottamusta sekä mahdollistaa yhdessä onnistumisen. Tunnustus jaettiin Laurean lukuvuoden avajaisissa, jotka järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti etänä. 

Tunnustus annettiin ensimmäistä kertaa henkilön sijaista koko Laurean kirjaston tiimille. 

- Laurean kirjaston tiimi on tehnyt systemaattista ja pitkäjänteisestä työtä avoimen toimintakulttuurin edistämiseksi. Tiimi viestii avoimesti ja aktiivisesti sekä Laurean sisällä että ulkopuolella. Laurean kirjaston palvelu koetaan erittäin tasokkaaksi ja ystävälliseksi. Kirjastossa on varmistettu ammattimainen ohjaus ja saavutettavuus kaikille, tarjoamalla perinteisten kirjastopalveluiden lisäksi myös laadukasta digipalvelua, Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori Jouni Koski perustelee Vuoden Laurealaisen valintaa. 

- Lämpimät onnittelut Laurean kirjastojen henkilöstölle. Kiitos merkityksellisestä työstänne meidän kaikkien hyväksi, Koski onnittelee Laurean kirjastoa. 

Hanna Lahtisen, tieto- ja julkaisupalveluiden johtajan mielestä on suuri kunnia tulla nimetyksi Vuoden Laurealaiseksi. 

- Kirjasto on suomalaisille ja laurealaisille itsestäänselvyys, kuin hengittäminen. Tunnemme ja tunnistamme sen merkityksen ja arvon jokaisena päivänä arjessamme. Siksi onkin niin hienoa tulla nimetyksi Vuoden Laurealaiseksi, Lahtinen iloitsee. 

- Erityisen merkityksellistä on, että Laurea valitsee Vuoden Laurealaiseksi ensimmäistä kertaa yhteisön. Maailmassa tarvitaan yksilöitä, mutta monet asiat eivät ole ratkaistavissa tai toteutettavissa yksin, Lahtinen pohtii.

Lämpimät onnittelut Vuoden Laurealaiselle 2020, Laurean kirjastolle!