Siirry sisältöön

Laurean kampuskirjastot palvelevat toistaiseksi verkossa ma 16.3. alkaen

Tiedote päivitetty 3.4.2020

Viitaten Laurean tiedotteeseen: https://www.laurea.fi/ajankohtaista/uutiset/laurea-ammattikorkeakoulu-siirtyy-valittomasti-etatyoskentelyyn/

Laurean kampukset ovat toistaiseksi kiinni, saat kirjastopalveluita verkossa. Palvelemme sähköpostitse ja chatissa. Myös tiedonhaun ohjaus siirtyy verkkoon.

Palveluaikamme verkossa:

maanantai - torstai kello 9 - 16

perjantai 9 - 14.

Kirjastojen yhteystiedot löydät täältä: https://www.laurea.fi/kirjasto/kirjastojen-yhteystiedot-ja-aukioloajat/

Lainaaminen, palauttaminen ja uusinta:

- Lainaaminen ei ole mahdollista

- Lainoja ei voi palauttaa kampuskirjastoihin

- 2.3.2020 jälkeen lainattujen tai uusittujen lainojen eräpäivä on 2.9.2020. Voit tarvittaessa kysyä asiasta kampuskirjastostasi.

Varaukset

- Uusia varauksia ei voi tehdä.

- Noutohyllyssä olevia varauksia ei voi noutaa. Ne poistuvat järjestelmästä ja asiakkaan tiedoista noutoajan eräännyttyä, eikä niistä tule asiakkaalle maksuja.

- Järjestelmässä sisällä olevia varauksia ei noudeta hyllystä tai lähetetä kampusten välillä kirjastojen kiinniolon aikana.

- Tarpeettomat varaukset (muut kuin noutohyllyssä olevat) voi peruuttaa itse Laurean Finnan kautta.

Kirjastomaksut

- Maksuja ei kerry toistaiseksi. Mahdolliset aiemmin kertyneet maksut voit maksaa verkossa: https://laurea.finna.fi/Content/paymenthelp?lng=fi

Tiedonhaun ohjausta opiskelijoille verkossa

Laurean opiskelijoille tarjotaan tiedonhaun ohjausta verkossa, löydät tarkemmat tiedot Linkistä: https://laureauas.sharepoint.com/sites/linkfi/opiskeluntueksi/kirjasto/tiedonhankinnanohjaus/Sivut/default.aspx

Teemme lehtorien kanssa yhteistyötä löytääksemme painettuja aineistoja vastaavia e-aineistoja, jotka ovat käytettävissä kotona verkon kautta mahdollistamaan täysipainoista opiskelua palvelurajoitteista huolimatta. Voit etsiä e-aineistoja Laurean Finnan https://laurea.finna.fi tai LibGuide-oppaiden http://libguides.laurea.fi/ kautta.

Kun kampukset taas avautuvat, kirjasto tiedottaa käytänteistä eräpäiviin, palautuksiin, varauksiin ja muihin toimintoihin liittyen.