Siirry sisältöön

Laurea on mukana Studia-messuilla 23.-24.11.2022

Laurea on mukana tällä viikolla järjestettävillä Studia-messuilla. Meidät löytää messuosastolta 5f59.

Kuva viime vuoden Studia-messuilta

Laurea on perinteisesti mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, jossa 2. asteen opiskelijat pääsevät tutustumaan korkeakouluihin ja niiden opintotarjontaan. Laurealla on yhteinen messuosasto Haaga-Helian ja Metropolian kanssa.

Standillamme pääset tutustumaan koulutustarjontaamme ja erilaisiin korkeakouluopintoihin johtaviin polkuihin. Osastollamme työskentelee Laurean opiskelijoita ja henkilökuntaa vastaamassa opiskeluun ja hakemiseen liittyviin kysymyksiin. Luvassa on myös kilpailu ja muuta hauskaa tekemistä. 

Studiassa käsitellään tänä vuonna elinikäisen oppimisen ja kouluttautumisen aiheita, jotka nostavat esille mahdollisuuksia päivittää omaa osaamistaan töiden ohella. Messuilla on myös entistä enemmän ohjelmaa työelämän kysymyksistä.

Molempina messupäivinä ohjelmassa on myös paneelikeskusteluja, joissa Laurean opiskelijat kertovat omia kokemuksiaan opiskelusta ja niihin hakeutumisesta.

Paneelikeskustelujen aikataulu ja ohjelma

Keskiviikkona 23.11. klo 15:00 - 15:30 
Ammattikorkeakoulut – väylä työelämään
Laurea, Haaga-Helia, Metropolia

Millaisia ovat opintoihin kuuluvat aidot työelämäprojektit? Miten saada jalka työelämän oven väliin jo opintojen aikana? 3AMK:n eli Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen opiskelijat kertovat ammattikorkeakouluopintojen työelämälähtöisyydestä.

Torstaina 24.11. klo 14:30 - 15:00
Erilaiset polut ja väylät ammattikorkeakoulututkintoon
Laurea, Metropolia & Haaga-Helia

Todistusvalinta ja valintakokeet ovat vain yksi väylä korkeakouluopintoihin. Avoimen ammattikorkeakoulun polku- ja väyläopinnot mahdollistavat vaihtoehtoisen reitin tutkinto-opiskelijaksi. 3AMK:n eli Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen opiskelijat kertovat mitä reittiä pitkin päätyivät korkeakouluopintoihin. Ohjelma sopii tulevalle hakijalle, opolle tai uutta suuntaa työelämässä hakevalle.

Nähdään messuilla!

Lisätietoja: