Siirry sisältöön

Laurea ja Teboil avainkumppaneiksi

Korkeakouluyhteistyö merkitsee Teboilille uusia mahdollisuuksia ja kykyä kehittyä.

Teboilin pääjohtaja Alexey Moskalenko (2. vasemmalta) sekä Vesa Punnonen, Susanna Virranniemi ja Toni Flyckt vierailivat Laureassa toukokuussa.
Teboilin pääjohtaja Alexey Moskalenko (2. vasemmalta) sekä Vesa Punnonen, Susanna Virranniemi ja Toni Flyckt vierailivat Laureassa toukokuussa.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Teboil ovat sopineet avainkumppanuudesta. Suomalainen öljy- ja energiatuotteiden markkinoija, myyjä ja jakelija Teboil näkee avainkumppanuuden tuovan yritykselle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia sekä kykyä kehittyä.

Yrityksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt kertoo, että Teboililla ollaan kiinnostuneita Laurean kaltaisten ammattikorkeakoulujen toiminnasta ja halutaan omalta osaltaan tukea sitä.

- Kunnioitamme ja arvostamme suomalaisen koulutuksen tasoa, Flyckt kommentoi.

Mahdollisuuksia onkin monialaiseen yhteistyöhön, esimerkiksi liiketalouden ja turvallisuusalan, mutta myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa.

- Haluamme löytää tulevia työelämän osaajia, jotka tuovat meille uutta näkökulmaa. Meillä on tilaa uusille innovaatioille ja mahdollisuus näyttää kykynsä, Flyckt kertoo.

Avainkumppanuuden myötä suunnitteilla on yhteistyötä sekä erilaisten opiskelijaprojektien että rekrytoinnin saralla. Suunnitelmissa on käynnistää konkreettisia projekteja jo syksyllä. Toni Flycktin mukaan projektien tavoitteena on vastavuoroinen kehitys ja oppiminen:

- Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden itsensä monipuoliseen kehittämiseen ja haluamme aidosti löytää uusia kykyjä, jotka auttavat Teboilia kehittymään ja oppimaan uutta.

Teboililla on yli 80-vuotias historia Suomessa, ja vuodesta 2005 alkaen sen on omistanut venäläinen LUKOIL Group. Teboil-huoltoasemat toimivat paikallisten kauppiasyrittäjien johdolla ja niihin kuuluu lukuisia eri palveluita, kuten kahvila- ja ravintolapalveluita sekä auton huoltoa. Huoltoasema- ja automaattitoiminnan lisäksi Teboilin liiketoimintaan kuuluu suoramyyntiä ja voiteluaineliiketoimintaa.

Lue lisää Laurean avainkumppanuudesta

Lisätietoja: