Siirry sisältöön

Laurealaiset juhlistivat ritarikunnan ja kuntaliiton kunnia- ja ansiomerkkien saantia Leppävaarassa

Kunniamerkit annetaan ansioituneille kansalaisille Laurean hakemuksesta.

Kuvassa vasemmalta oikealle Jouni Koski, Teemu Rantanen, Pauliina Nurkka, Ritva Jäättelä, Virpi Lund, Teemu Santonen, Aila Peippo, Irma Karhu, Anne Makkonen. Kuvaustilaisuudesta estyneitä olivat Jorma Jokela ja Päivi Immonen.

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa 6.12. ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkit. Kunniamerkin myöntämisen kriteerinä on ollut merkittävät ansiot, joita asianomainen on osoittanut omalla ammattialallaan tai huomattavissa yhteiskunnallisissa tehtävissä.

Vuonna 2021 kunniamerkkien saajien joukossa on kuusi laurealaista. 

Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki (SVR R) on myönnetty yliopettaja Jorma Jokelalle. Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi (SVR Ar) on myönnetty lehtori Ritva Jäättelälle

Suomen Leijonan ritarimerkki (SL R) on myönnetty yliopettaja Päivi Immoselle, johtaja Pauliina Nurkalle, yliopettaja Teemu Rantaselle sekä yliopettaja Teemu Santoselle

Kuntaliiton kultaisen ansiomerkin* ovat saaneet Laurean lehtorit Aila Peippo, Anne Makkonen, Irma Karhu ja Virpi Lund.

Kaikki 6.12.2021 myönnettyjen kunniamerkkien saajat löytyvät  ritarikuntien verkkosivuilta. Onnittelemme kaikkia kunniamerkin saaneita!

 

*Kuntaliiton kultaisen ansiomerkin voi saada 30-vuotisesta palveluksestaan kunnan palveluksessa tai kunnan luottamustehtävissä.