Siirry sisältöön

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa huomenna keskiviikkona 2.9.

Syksyn yhteishaku on käynnissä 2.-16.9.2020. Tarjolla on yhteensä 11 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja 6 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta.

Syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 2.9.2020 klo 9 ja päättyy keskiviikkona 16.9. klo 15. Tarjoamme tänä syksynä yhteensä 780 AMK-tutkintoon ja 162 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa aloituspaikkaa. 

Syksyn yhteishaussa on tarjolla seuraavat AMK-tutkintoon johtavaa koulutukset:

Tarjoamme syksyn yhteishaussa 2.-16.9.2020 sairaanhoitajakoulutusta myös englanniksi. Englanninkielinen tutkinto on hyvä valtti kansainvälistyvillä työmarkkinoilla.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla yhteensä kuusi:

Yhteishaussa hakija voi täyttää hakulomakkeelle yhteensä kuusi hakutoivetta, jotka tulee laittaa mieluisuusjärjestykseen. Hakutoiveiden järjestys on sitova, eikä sitä voi muuttaa hakuajan päättymisen jälkeen. 

Joustavat opiskelumuodot

Yhteishaussa hakija voi valita koulutustarjonnastamme opiskelumuodokseen joko päivä-, monimuoto- tai verkko-opinnot. Päiväopiskeluun osallistuminen edellyttää hakijalta mahdollisuutta olla läsnä lähiopetuksessa ja -ohjauksessa arkisin päiväaikaan. Monimuotototeutus puolestaan sisältää päiväopiskelua enemmän itsenäistä opiskelua ja se edellyttää opiskelijalta enemmän itseohjautuvuutta. Useita eri tutkintoja on mahdollisuus suorittaa kokonaan tai osittain verkko-opintoina. Osa verkkokoulutusryhmien opiskelijoista toimii aktiivisesti työelämässä.

Lue lisää hakemisesta yhteishaussa!