Siirry sisältöön

Henry Lybäck ehdolla vuoden opettajaksi ravintola-alan PRO-gaalassa

Ravintola-alan arvostetut PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan tammikuussa.

Henry Lybäck

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisten PRO-gaalassa palkitaan alan ansioituneita tekijöitä tammikuun lopussa. Tunnustuspalkintoja jaetaan tänä vuonna 15 sarjassa ja parhaan opettajan kategoriassa kolmen finalistin joukkoon on hienosti valikoitunut lehtori Henry Lybäck Laureasta.

Jokaisen kilpailusarjan finalistit julkistettiin viime viikolla. Seuraavassa vaiheessa yleisö voi kannustaa, kommentoida ja perustella lisää, miksi oman suosikin tulisi saada PRO-tunnustuspalkinto. Finalisteja voi käydä kommentoimassa PRO2019-sivuilla 16. joulukuuta saakka.

-       Valinta PRO-finaalikolmikkoon on todella iso juttu – tämä merkitsee minulle todella paljon, Lybäck kuvailee ehdokkuuttaan parhaan opettajan kategoriassa.

-       PRO-palkinto on tällä alalla minusta kaikkein arvostetuin palkinto ja on hienoa saada nimenomaan kollegoilta tunnustusta siitä työstä, mitä olen Laureassa tehnyt.

Vuodesta 2011 lähtien Leppävaaran kampuksen BarLaurea-oppimisympäristössä opettajana toiminut Lybäck on itsekin suorittanut Laureassa niin restonomin AMK- kuin YAMK-tutkinnonkin. Opettajana hän haluaa olla eteenpäin katsova ja kehittämismyönteinen:

-          Usein minulla onkin monta rautaa tulessa, kun haluan olla viemässä asioita eteenpäin, hän sanoo.

-          Parhaita hetkiä opettajan työssä on ne jutut, mitä teemme yhdessä opiskelijoiden kanssa ja yhdessä koetut onnistumisen hetket.

Muut ehdokkaat parhaan opettajan sarjassa ovat Henry Lybäckin lisäksi Jaana Karvinen Omniasta sekä Sari Tarvainen Savon ammattiopistosta.

Lehtori Henry Lybäck ehdolla PRO-palkinnon saajaksi