Siirry sisältöön

Henkilöstöpalvelu Medipower Oy on Laurean uusi avainkumppani

Laurea ja MediPower Oy ovat solmineet avainkumppanuuden.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja henkilöstöpalvelu MediPower Oy solmivat avainkumppanuussopimuksen. MediPower Oy on vuonna 2008 WorkPower tytäryhtiön konserniksi perustettu kotimainen perheyritys, joka tarjoaa sosiaali- ja terveysalan osaajia henkilöstötarpeisiin. MediPower toimii valtakunnallisesti ympäri Suomea ja työntekijöitä listoilla on noin 6000. MediPowerin kautta työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä, fysioterapeutteja, hammashoidon ammattilaisia sekä psykologeja.

-Olemme kasvava, kehittyvä ja asiantunteva henkilöstötalo. Pyrimme helppouteen ja nopeuteen rekrytoinneissa ja tarjoamme monipuolisia työkohteita ympäri Suomea, MediPowerin toimialapäällikkö Aki Mäki-Arvela kertoo.

Avainkumppanuus ja yhteistyö ovat hyödyksi molemmille osapuolille

Laurea-avainkumppanuus ei ole MediPowerille ensimmäinen yhteistyö korkeakoulu kanssa, mutta sitäkin tärkeämpi. Avainkumppanuuden myötä sote-alan opiskelijat pääsevät tutustumaan MediPowerin tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Samalla MediPowerin toiminta ja yrityskulttuuri tulevat opiskelijoille sekä alanosaajille tutuiksi. Tästä syystä yhteistyöhön Laurean kanssa tartuttiin.

Yhteistyöltä odotetaan erityisesti opiskelijoiden kohtaamista erilaisissa rekrytointitapahtumissa.

-Tapahtumissa pystymme viestimään opiskelijoille palveluistamme ja saamme näkyvyyttä varteenotettavana työnantajana, Mäki-Arvela kertoo.

Aktiivinen avainkumppanuus ja yhteistyö ovat hyödyksi molemmille osapuolille. MediPower haluaa tarjota opiskelijoille reilun mahdollisuuden päästä mukaan työelämään ja täten erilaisiin asiakastilanteisiin. Laurealle on korkeakouluna ilo tehdä yhteistyötä opiskelijoiden työllistymistä tukevien organisaatioiden kanssa, sillä näin opiskelijoiden urapolkua tuetaan.

Lisätietoja: