Siirry sisältöön

Erillishaku Laurean rikosseuraamusalan koulututukseen RSKK:lta valmistuneille on käynnissä

Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksesta (RSKK) valmistuneet voivat hakea tammikuussa Laureassa alkavaan koulutukseen.

Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksesta eli RSKK:sta valmistuneet tai syksyllä 2021 valmistuvat opiskelijat voivat nyt hakea Laurean rikosseuraamusalan sosionomikoulutuksen tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa. Erillishaku tammikuussa 2022 alkavaan koulutukseen on käynnissä 1. – 15.9.2021.

Tammikuussa alkava rikosseuraamusalan koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, joka mahdollistaa työssäkäynnin opintojen ohessa. Koulutuksessa on tarjolla 40 aloituspaikkaa.

Laurea tarjoaa ainoana Suomessa rikosseuraamusalan sosionomin korkeakoulututkintoa. Rikosseuraamusalan sosionomikoulutuksesta valmistuu ammattilaisia ‎rikosseuraamusalan esimies-, asiantuntija- ja ohjaustehtäviin. Tutkinnon sisältö on laaja-alainen, minkä ansiosta valmistuneet työllistyvät monipuolisiin työtehtäviin sosiaali- tai rikosseuraamusalalla.

Rikosseuraamusalan koulutukseen voi tänä syksynä hakea myös yhteishaussa. Yhteishaussa 1. – 15.9. koulutukseen voi hakea kuka tahansa toisen asteen tutkinnon suorittanut.

Erillishaussa haetaan Opintopolku.fi -palvelun kautta 15.9. mennessä. Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 30.11.

Tutustu tarkemmin rikosseuraamusalan koulutukseen sekä erillishaun hakukelpoisuuteen verkkosivuillamme.

Lisätietoja: