Siirry sisältöön

Avainkumppanitapaaminen: ”Kohti entistä jatkuvampaa ja systemaattisempaa yhteistyötä”

Avainkumppaneiden tapaaminen järjestettiin keskiviikkona 21.10. poikkeusoloissa etätapaamisena.

Kuvituskuva. Laurean opiskelijoita palvelumuotoilun kurssilla.
Kuvituskuva.

Laurea on kuluvan vuoden aikana solminut joukon avainkumppanuussopimuksia, joiden tavoitteena on tiivistää yhteistyötä tärkeiden kumppaneiden kanssa. Tavoitteena on avainkumppanuusmallin myötä tarjota kumppaniyrityksille tiivistä yhteistyötä niin eri koulutusten opiskelijayhteistyönä kuin esimerkiksi TKI-toiminnassa ja liiketoiminnassa.

Keskiviikkona 21. lokakuuta pidettiin tapaaminen Laurean E-yksikön eli Tikkurilan kampuksen solmimille avainkumppanuuksille tarkoitettu tilaisuus. Koronaepidemian varotoimenpiteenä Tikkurilan kampukselle suunniteltu tapaaminen pidettiin etänä Teamsin välityksellä. Keskiviikon tapaamiseen osallistuivat edustajat Eduix Oy:stä, Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset MMA:lta sekä XaasIT Oy:stä.

-    Yhteistyö yritysten ja työelämän kanssa on tärkeä lähtökohta koko Laurean toiminnalle. Jo laurealainen kehittämispohjaisen pedagogiikan LbD-malli lähtee liikkeelle vahvoista verkostoista ja yhteistyöstä, avasi avainkumppaneiden tapaamisen Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski.

Rehtori Kosken lisäksi Laurean puolesta tapaamisessa olivat mukana yksikönjohtaja Salla Seppänen, tietohallintojohtaja Kimmo Pettinen sekä aluepalvelupäällikkö Anssi Kuusela.

Laurean avainkumppanuusmallissa tavoitteena on luoda systemaattista yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia. Tiivis yhteistyö luo myös hyvät lähtökohdat vuoropuheluun, jota voidaan käydä koulutuksen kehittämiseksi ja tulevaisuuden osaajien tavoittamiseksi.

Näitä asioita korosti myös tapaamisessa Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset MMA:n markkinointipäällikkö Igor Parri:

-    Olemme MMA:lla tehneet Laurean opiskelijoiden kanssa yhteistyötä projekteissa jo 10 vuoden ajan. Nyt olen kuitenkin erittäin iloinen avainkumppanuudesta, joka mahdollistaa entistä systemaattisemman ja jatkuvamman yhteistyön Laurean kanssa, hän sanoi.

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: