Siirry sisältöön

Avainkumppanimme Kalatukku E. Eriksson: Opiskelijat haastavat erilaisilla tavoilla yhteistöissä ja tuovat uusia näkemyksiä

Kalatukku E. Eriksson vahvistaa yhteistyötä Laurean kanssa avainkumppanuudella.

Kalatukku E. Eriksson on jo vuodesta 1880 toimittanut suomalaisena kalan toimittajana. Eriksson toimii Helsingin Roihupellossa, jossa tuotantolaitoksella valmistetaan Eriksson-brändillä tuore kalatuotteita ja -savusteita. Eriksson valmistaa vastuullista premium sea foodia ja tuotteet tehdään artesaanityöllä.

- Vastuullisuus on meidän kulmakivi, ja käsityö, vastuullisuus sekä syvä asiakasymmärrys on kaiken toimintamme ytimessä.

Eriksson on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Laurean kanssa, mutta avainkumppanuuteen he lähtivät mukaan hiljattain. Tuotantolaitoksen käsityöhön tarvitaan joustavasti eri määrä työntekijöitä esimerkiksi sesonkeina ja opiskelijoiden työtävoimaa tarvitaan.

- Opiskelijoiden kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja opiskelijat pääsevät samalla laajentamaan verkostoa tulevaa työuraa silmällä pitäen.

Laurean avainkumppanuus tukee Erikssonia vielä paremmin ja antaa myös enemmän, kuin taas aiemmat lyhyemmät yhteistyöt. Kumppanuus antaa hyvän väylän erilaisiin tarpeisiin.

Kalatukku E. Eriksson on jo aloittanut yhteistyön Laurean opiskelijoiden kanssa. Vireillään on esimerkiksi opinnäytetyö nuorempien kuluttajien kalan käytöstä ja Ecosystem Building -opintojakso, jossa Eriksson on mukana ja Laurean kiertotalouden Living Labin kehittäminen. 

- Opiskelijat haastavat erilaisilla tavoilla yhteistöissä ja tuovat uusia näkemyksiä.