Siirry sisältöön

Antell ja Laurea avainkumppaneiksi

Laurea sekä ravintola- ja kahvila-alalla toimiva Antell ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen.

Kuvassa kehityspäällikkö Karoliina Hannula Antellilta (2. vasemmalta) yhdessä Laurean aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharjun, rehtori Jouni Kosken sekä korkeakouluyksikön johtajan Margit Lumian kanssa.

Jo vuonna 1880 perustetun ravintola- ja kahvila-alan yrityksen Antellin toiminnan ytimessä on ”itte tehty” ruoka. Oululainen perheyritys toimii ympäri Suomen ja työllistää yli 500 osaavaa ammattilaista.

Laurean ja Antellin solmima avainkumppanuussopimus mahdollistaa monipuolisen yhteistyön muun muassa opiskelijaprojekteissa ja rekrytoinnissa.

-    Laurea on rohkea ja innovatiivinen toimija ja avainkumppanuus tuo meille lisäarvoa. Meitä miellyttää erityisesti Laurean koulutuksen liiketaloudellinen näkökulma sekä rohkea kehittämis­ote, sanoo Karoliina Hannula, Antellin vastuullistoiminnasta vastaava kehityspäällikkö.
-    Meidän tarpeemme, Laurean tarpeet ja opiskelijoiden tarpeet kohtaavat hyvin ja uskomme, että tämä yhteistyö hyödyttää kaikkia osapuolia.

Laurean ja Antellin yhteistyö alkoi vuosi sitten keväällä vastuullisuuteen paneutuneen opinnäytetyön merkeissä. Myöhemmin yhteistyötä on jatkettu palveluinnovaatioita kehittäneellä opintojaksolla.

-    Laurea kouluttaa ravintola-alan osaajia ja parhaimmillaan yhteistyömme tuo meille uusia osaavia työntekijöitä. Laurean laaja koulutustarjonta ja opiskelijoiden monipuolinen osaaminen mahdollistavat myös poikkitieteelliset kehitysprojektit.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: