Siirry sisältöön

3AMK-osaamispoluilta tulevaisuuden työelämän osaamista – katso videot!

Tutustu Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhdessä toteuttamiin osaamispolkuihin.

Tiedätkö, mitä on kiertotalous? Entä millaista on juomateollisuuden parissa työskentely? Tai miten ihmeessä sosiaali- ja terveysala ja liiketalous liittyvät toisiinsa?

Näitä teemoja käsitellään 3AMK:n osaamispoluilla. Osaamispolut ovat tyypillisesti 15 opintopisteen laajuisia kokonaisuuksia, jotka on tarkoitettu kaikille Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille.

Polut yhdistelevät työelämälähtöisesti kaikkien kolmen amk:n vahvuusalueita; esimerkiksi Sote-liiketoiminnan osaaja -polulla Metropolia ja Laurea tuottavat sote-alan osaamista ja Haaga-Helia tuo liiketoiminnan näkökulmaa.

Lopputuloksena on täysin uudenlaisia, monialaisia ja ajankohtaisia opintokokonaisuuksia, joiden avulla opiskelija kehittää osaamista, jota tulevaisuuden työelämä tarvitsee.

Julkaisimme 3AMK-osaamispoluista kolme videota, joilla pyysimme kunkin alan asiantuntijoita kertomaan tulevaisuuden näkymistä ja osaamistarpeista. Videoilla puhuvat Sitran kiertotalouden johtava asiantuntija Kari Herlevi, Brewcatsin panimoyrittäjä Laura Weckström sekä Terveystalon kehitysjohtaja Susan Kallio.

Jos et ehtinyt nähdä videoita aiemmin tällä viikolla, voit katsoa ne tästä!

 

3AMK logonauha.jpg