Siirry sisältöön

Yrittäjyys- ja työelämäpäivä

12.3.2019 klo 8-15 Laurean Hyvinkään kampuksen Rauhala-salissa

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ohjelma

08.00  Aamukahvitilaisuus, yritystori avoinna
08.30  Tervetuliaispuhe, Krista Pahkin, korkeakouluyksikön johtaja, Laurea-ammattikorkeakoulu
08.45  Projektitiimin ja näytteilleasettajien esittäytyminen
08.50  Luento: Yrittäjyyden ruusut ja ristu sote-alalla, Jaana Ylitalo, yrittäjä, terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja, AsCare Senioripalvelut
09.20  Luento: Robotiikka ja automaatio, Cristina Andersson, hallituksen jäsen ja perustaja: Airawise Oy
09.50  Tauko
10.15  Luento: Modernit mobiilityökalut sosiaali- ja terveydenhuollossa, Thelma Suomala, myyntipäällikkö: Kotopro Oy
10.45  Luento: Yrittäjyys ja hyvinvointi, Nanna Karalahti, hyvinvointiasiantuntija, yrittäjä: Aito-päiväkodit, Herotreeni, Soul Bowl Cafe
11.45  Yritystori ja ruokailu
12.45 - 14.45 Työpajat (tilat 201 - 204)
             - Itsensä johtaminen sekä kehittäminen ja tavoitteiden saavuttaminen
             - 24 h salamaprojekti
             - Yrittäjyysopinnot
             - Yritystoiminnan aloittamisen koulutus
14.45 Päivän yhteenveto ja kiitokset

Tapahtuma on kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Tapahtuman on organisoinut Hyvinkään liiketalouden opiskelijatiimi
Lisätietoja: projektipäällikkö Janne Rantanen, janne.rantanen@student.laurea.fi

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tulevat tapahtumat

Mission Zero Foodprint -työpaja: hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Ke 11.3. klo 12-16

Uraseurantakyselyn tulosten julkistamisseminaari

ARENE ja AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke kutsuvat Sinut Tietoa ja taitoa työelämään ja työelämästä -seminaariin.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Valtakunnalliset suuronnettomuuspäivät

Valtakunnalllisten suuronnettomuuspäivien teemana on tänä vuonna "Varautumisesta - valmiuteen".

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Seminaari SORA-lainsäädännön täytäntöönpanosta oppilaitoksissa ja korkeakouluissa

SORA-lainsäädännön täytäntöönpano oppilaitoksissa ja korkeakouluissa –seminaari järjestetään keväällä 5.5.2020 Laurean Tikkurilan kampuksella!

17.5.2020 klo 12-16

Vankimessut 2020

Vankimessut -tapahtuma on tarkoitettu vangeille, yhdyskuntaseuraamusta suorittaville sekä heidän perheenjäsenille ja omaisille.