Siirry sisältöön

Verkostoista vauhtia kestävään kasvuun ja kansainvälistymiseen

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan ruoka-alan vihreästä siirtymästä, verkostoista ja kasvun mahdollisuuksista

Aika:  12.6. klo 12-16

Paikka: Keravan kartano, Kivisillantie 12, 04200 Kerava

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ohjelma 

11.30 Lounas (kartano, puutarha) 

12.00 Tervetuloa! Jatta Jännäri, Laurea-ammattikorkeakoulu 

12.10 Ruoka-alan yritysten näkemyksiä vihreästä siirtymästä ja rahoitusmahdollisuuksista. Anne Turunen ja Leena-Kaisa Sinijärvi, Laurea-ammattikorkeakoulu 

12.30 Vihreä siirtymä ja vastuullisuus kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittajina. Samuli Laurikainen, Silmusalaatti Oy

12.55 Suo, kuokka ja kasvu -Mistä kasvu syntyy? Irene Burmansson-Krohn, Kasvuryhmä 

13.20 EEN PK-yritysten kestävän kasvun ja kansainvälistymisen tukena. Outi Toivanen, Kauppakamari

13.45 Työpaja: Ruoan arvoverkoston toimijat ja yhteistyö

15.15 Kierros kartanon pihalla ja puutarhassa. Kierroksen järjestää Jalotus ry, joka on suomalainen kestävän elämäntavan kehittäjä ja kokeilukeskus.

Tilaisuuden järjestää Vai­kut­ta­vat verkostot - yhdessä kestävää eu­roop­pa­lais­ta TKI-yh­teis­työ­tä - hanke. 

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan