Siirry sisältöön

Uskalla yrittää -finaali

8.-9.2019 Kauppakeskus Kampissa

Pääkaupunkiseudun korkeakoulujen yhteinen NY Start Up -kurssi huipentuu Uskalla Yrittää -finaaliin 8.-9.5.2019 Kauppakeskus Kampissa. Tapahtuma tuo Helsinkiin yli 80 nuorten perustamaa yritystä ja yli 220 peruskoulun oppilasta, toisen asteen opiskelijaa sekä korkeakouluopiskelijaa.

Finaali koostuu messuista ja palkintojuhlasta. Finaalin päätteeksi valitaan parhaat toisen asteen opiskelijoiden ja korkeakouluopiskelijoiden perustamat yritykset edustamaan Suomea kesällä 2019 järjestettäviin EM-kilpailuihin.

Tammikuussa 2019 alkaneella NY Start up -kurssilla opiskelijat ovat työskennelleet monialaisissa ryhmissä omien liikeideoidensa parissa ja vieneet omia yrityksiään ideasta kohti menestystä. Laurean lisäksi kurssilla ovat mukana ovat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Metropolia ammattikorkeakoulu. 

Huhtikuussa kaksi tiimeistä valittiin finaaliin edustamaan pk-seudun korkeakouluja. Finalistitiimit ovat INTU ja NOKI. Molemmissa tiimeissä on myös Laurean opiskelijoita.

Finaaliin menevät tiimit:

INTU NY (valmentaja Hanna Hovila)
Kahiye Muha (Laurea)
Mattila Juho (DIAK)
Nokela Jasmin (DIAK)
Taponen Niko (DIAK)
Wehliye Abdu (Laurea)
Raappana Nelli (DIAK)

NOKI by Valo NY (valmentaja Tomas Illman)
Janne Ripatti (Haaga-Helia)
Meri Niiranen (Laurea)

Tapahtuma on avoin yleisölle. Tutustu ohjelmaan täällä.

#UskallaYrittää @NuoriYrittajyys

Lisätietoja