Siirry sisältöön

Trendiaamiainen Tikkurilan kampuksella

17.5.2019 klo 8.30-11 Tikkurilan kampuksella

Ilmoittaudu tapahtumaan

​Laurean YAMK-opiskelijat ovat osana opintoja monitoroineet toimintaympäristöä ja muodostaneet havaintojen pohjalta tuoreen ja monipuolisen katsauksen tulevaisuustrendeihin.

Tilaisuus aloitetaan aamukahvilla kello 8.30. Tämän jälkeen kuullaan opiskelijoiden trendiesittelyt, joiden jälkeen on vielä hetki aikaa yhteiselle keskustelulle. Tapahtuma on maksuton.

Aika: 17.5.2019 kello 8.30 – 11.00
Paikka: Laurean Tikkurilan kampus osoitteessa Ratatie 22, 01300 Vantaa (tila ilmoitetaan sisääntuloaulassa)

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tulevat tapahtumat

Mission Zero Foodprint -työpaja: hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Hyvinvoivana ihmisenä turvallisessa yhteisössä -työpaja

Pääkaupunkiseudun kolme ammattikorkeakoulua (3AMK) Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia kutsuvat kumppanit ja sidosryhmät rakentamaan hyvinvoivia sekä turvallisia yhteisöjä Suomeen ja maailmalle.

Ke 11.3. klo 12-16

Uraseurantakyselyn tulosten julkistamisseminaari

ARENE ja AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke kutsuvat Sinut Tietoa ja taitoa työelämään ja työelämästä -seminaariin.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Valtakunnalliset suuronnettomuuspäivät

Valtakunnalllisten suuronnettomuuspäivien teemana on tänä vuonna "Varautumisesta - valmiuteen".

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Seminaari SORA-lainsäädännön täytäntöönpanosta oppilaitoksissa ja korkeakouluissa

SORA-lainsäädännön täytäntöönpano oppilaitoksissa ja korkeakouluissa –seminaari järjestetään keväällä 5.5.2020 Laurean Tikkurilan kampuksella!

17.5.2020 klo 12-16

Vankimessut 2020

Vankimessut -tapahtuma on tarkoitettu vangeille, yhdyskuntaseuraamusta suorittaville sekä heidän perheenjäsenille ja omaisille.