Siirry sisältöön

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Työpaja siirretään kesäkuulle, tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat ravintola- ja ruokapalveluiden hävikki, energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tule kehittämään ravintola-alaa ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa!

Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola- tai ruokapalvelualan yrittäjä, alan asiantuntija, asiakas tai opiskelija, tai esimerkiksi edustat kestävän kehityksen tai vastuullisuuden toimintaa järjestöissä, organisaatioissa tai yrityksessä. Kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä!

Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpaja, ti 21.4. klo 13-16 Kalasatama Urban Lab, Helsinki

Tämän työpajan tavoitteena on tarkastella ja jatkokehittää kevään aiemmissa työpajoissa syntyneitä ideoita erityisesti ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjäljen näkökulmasta. Yhteiskehittämisen keinoin pohdimme miten ideoita pystyttäisi jatkokehittää ravintoloissa pilotoitaviksi konseptiaihioiksi, ja miten erilaiset digitaaliset ratkaisut sulautuvat osaksi niitä. Pohdimme myös kuinka ympäristöystävällisemmistä valinnoista voitaisi viestiä paremmin kuluttajille. Työpajan aihetta tulee alustamaan Co-Creation Manager Mirva Lampinen VTT:lta (Food Solutions).

Ilmoittaudu työpajaan 14.4. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1

Samansisältöinen työpaja järjestetään myös pe 24.4. klo 9-12 Laurean Tikkurilan kampuksella. Ilmoittaudu Tikkurilan työpajaan osoitteessa https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2 viimeistään 17.4.

Lue lisää hankkeesta:

www.facebook.com/missionzerofoodprint/
www.laurea.fi/hankkeet/m/mission-zero-foodprint/
forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-mittareita-hiilineutraaleihin-ravintola-ja-ruokapalveluihin

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan