Siirry sisältöön

Mission Zero Foodprint -työpaja: Kuinka viestiä ravintolan vastuullisuusteoista asiakkaille I

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tervetuloa hybridisti järjestettävään työpajaan: Kuinka viestiä ravintolan vastuullisuusteoista asiakkaille.

Työpajaan on mahdollista osallistua paikan päällä (max 20 hlö) tai etäyhteydellä.

Ajankohta: Ti 10.11.2020 klo 9-12
Paikka: Kalasatama Urban Lab, Hermannin rantatie, Helsinki

Työpajan tavoitteena on kehittää käytännön ratkaisuja ravintoloiden kuluttajaviestintään. Yhdessä pohdimme, miten ravintola voi tuoda ympäristöön liittyviä käytännön toimiaan (hiilijalanjäljen pienentäminen, hävikki, raaka-aineet, ruoka-annokset) näkyväksi asiakkaille. Lisäksi pohdimme, miten asiakkaita voisi ohjata tekemään parempia valintoja ravintolassa. Työpajan aihetta alustaa markkinointipäällikkö Hanna Pasanen (Unilever), jolla on pitkä kokemus kuluttajaviestinnästä ja siitä, miten tehdään toimivaa ja puhuttelevaa markkinointia asiakkaille.

Alustava ohjelma:
9.00-9.05 Tervetulosanat
9.05-9.30 Hanna Pasasen johdatus aiheeseen
9.30-10.35 Työpajaosuus 1
10.35-10.45 Tauko
10.45-11.50 Työpajaosuus 2
11.50-12.00 Yhteenveto

Kuluttajaviestinnän työpaja on jatkoa hankkeen työpajojen sarjalle, jossa on käsitelty mm. hävikkiä, ravintoloiden energiatehokkuutta ja toiminnan hiilijalanjälkeä. Ravintoloiden toiminnan kehittämisen jälkeen keskitymme viestimiseen ja pohdimme, kuinka edellä mainituista toimista voidaan viestiä kuluttajille.

Samansisältöinen työpaja järjestetään myös 16.11.

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruokapalveluyritysten toimintoja ympäristöystävällisempään suuntaan.

Mission Zero Foodprint 2019-2021 -hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki. Laurea-ammattikorkeakoulu on toinen hankkeen osatoteuttaja ja tuo hankkeeseen mm. ravintola-alan osaamista ja vastaa yhteiskehittämisestä sekä pilotoinnista.

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan