Siirry sisältöön

Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma

Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi yhdessä ravintola-alan toimijoiden kanssa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu mukaan hankkeen lopputapahtumaan alla olevalla lomakkeella, niin pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa sekä kuulemaan hankkeen opeista ja tuotoksista sekä inspiroitumaan ravintolakentän edelläkävijöiden tarinoista!

Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma

Aika: Keskiviikko 24.11. klo 9-12

Paikka: Kaupungintalon aula, Tapahtumatori. Pohjois-esplanadi 11–13. Tapahtumaan voi osallistua myös etänä, linkki toimitetaan erikseen.

Ohjelma:

Tervetuloa! Mission Zero Foodprint -hanke
Kaisa Spilling, kehityspäällikkö, Forum Virium Helsinki

Hiilijalanjäljen laskenta on tulevaisuutta – laskenta edellyttää harmonisointia!
Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Luonnonvarakeskus

Pizzaa hyvällä omallatunnolla!
Antti Isokangas, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group

Mittareita ja dataa ilmastoystävällisten päätösten tueksi -paneelikeskustelu
Jonna Pitkänen, projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
Sari Siitonen, perustaja ja toimitusjohtaja Clonet Oy
Antti Isokangas, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group

                                         – Tauko –

Responsible Deliciousness through Foodprint: Insights from Restaurant Amass
Matt Orlando, chef, Restaurant Amass & reflections from chef Sasu Laukkonen, ORA Restaurant

Ruokahävikki ja hiilijalanjälki ravintoloissa: näkökulmia kokeiluista ja yhteiskehittämisestä
Emilia Risu, palvelumuotoilija, Laurea-ammattikorkeakoulu 
Tuure Karhu, toimitusjohtaja, Hukka AI
Kokemuksia ravintolakentältä

Mission Zero Foodprint -työkirjan lanseeraus 
Anne Turunen, projektipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu

Tilaisuus päättyy

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan