Siirry sisältöön

Lapsen oikeuksien seminaari

Lapsen oikeuksien seminaari järjestetään Hyvinkäällä, Hyvinkää-salissa osoitteessa Kauppatori 1, Hyvinkää, keskiviikkona 20. marraskuuta 2019. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuma sisältää lapsen oikeuksien seminaarin ja messut, joissa esitellään lapsi- ja perhetoimintaa sekä Ysiltä Elämään- tapahtumaa. Seminaarin teema on lapsen oikeuksien toteutuminen Suomessa ja se järjestetään osana lapsen oikeuksien viikkoa. 

YK:n lapsen oikeuksien sopimus täyttää kyseisenä seminaaripäivänä 30 vuotta. Lapsen oikeuksien sopimus on ihmisoikeussopimus, joka koskee lapsia.

Valtakunnallisesti vietetään myös kyseiseen teemaan sopivaa lapsen oikeuksien viikkoa 18.-22.11.2019.Tapahtuma on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä lapsen oikeuksista kiinnostuneille.

Ysiltä elämään- messuosa käsittelee jo perinteeksi muodostuneen Laurea-ammattikorkeakoulun järjestettävää Ysiltä Elämään- tapahtumaa. Ysiltä Elämään- tapahtuma tuottaa koulunsa päättäville nuorille tietoutta Hyvinkään nuorille suunnatuista organisaatioista sekä palveluista.

Tapahtuman pääjärjestäjänä on Hyvinkään kaupunki yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.  Tapahtuman järjestämiseen ja toteuttamiseen osallistuvat Laurea-ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat.

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan