Siirry sisältöön

Kohti kestävämpiä ja innovatiivisempia julkisia hankintoja

Millaista on julkisen sektorin hankintavastaavien arki? Millaisia haasteita ja toiveita hankintavastaavilla on työssään, kun suunnitellaan digivihreitä, asiakaslähtöisempiä hankintoja?

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

Kohti kestävämpiä ja innovatiivisempia julkisia hankintoja -webinaarissa esitellään julkisen sektorin hankintavastaavien haastattelujen tuloksia! Webinaari järjestetään 18.5 klo 08.30-09.45 Teamsissä.

Tilaisuudessa palvelumuotoilija Raija Kaljunen Laurea-ammattikorkeakoulusta esittelee haastattelujen tuloksia, joita kommentoi  Uudenmaan KEINO-muutosagentti Pentti Komssi.

Haastattelut ovat osa Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on yhteiskehittää ja pilotoida innovatiivisten digivihreiden julkisten hankintojen suunnittelun toimintamalli yhteistyössä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa. Hankkeen toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia ja Haaga-Helia tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Uudenmaan liitto, Laurea ja KEINO-osaamiskeskus osana Uudenmaan yrittäjyysaluevuotta.

Lue lisää ja ilmottaudu mukaan: Webinar (microsoft.com)

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan