Siirry sisältöön

E2eB: Verkkoanalytiikan hyödyntäminen -koulutus

16.4.2019 klo 8.30-12.30 Tikkurilan kampuksella

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

Mietitkö, mikä on Online customer journey? Onko sinulla haasteita yrityksesi nettisivujen käyttäjätietojen seuraamisessa?

Tule seminaariimme kuulemaan, kuinka voit hyödyntää Google Analytics:n tuottamaa dataa markkinointipanostustesi tehostamiseen ja mitä se edellyttää verkkosivuiltasi. Tutustumme mm. siihen, miten voit seurata kävijätietoja verkkosivuillasi ja -kaupassasi. Kuulemme myös konversio-optimoinnista (CRO).

Aika ja paikka: 16.4.2019 klo 8.30-12.30
Laurea Tikkurila, tila B303
Ratakatu 22, Vantaa
Ilmoittauduthan mukaan 13.4. mennessä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Uudenmaan alueen yritykset ja yrittäjät sekä kaikki kansainvälistymisestä ja digitaalisesta markkinoinnista kiinnostuneet.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Asiantuntijana Antti Leino, Avidly Oy.

Tervetuloa!

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin/ Expand2eBusiness –hanke on EU:n ja Uudenmaan liiton rahoittama hanke, jolla tuemme Uudenmaan alueen pk-yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa kansainvälisille markkinoille sekä kehitämme digitaalisten markkinointi- ja myyntityökalujen käyttöä. Hankkeessa järjestetään koulutustilaisuuksia, valmennuksia ja työpajoja kansainvälistymisestä sekä digitaalisista markkinointi- ja myyntityökaluista. Hankkeessa toteutetaan myös käytännön projekteja ja kokeiluja pk-yritysten tarpeiden mukaan. Lisätietoa hankkeesta: https://www.expand2ebusiness.fi/

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan