Siirry sisältöön

AMK-kampuspäivä 2018

AMK-kampuspäivä on viiden ammattikorkeakoulun yhteinen avoimien ovien päivä. Laureassa tapahtuma järjestetään Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksilla.

Ilmoittaudu tapahtumaan
Kampuspäivän mainos.

AMK-kampuspäivä on pääkaupunkiseudulla toimivien ammattikorkeakoulujen vuosittain syksyllä järjestämä tapahtuma, jossa toisen asteen opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tulla tutustumaan ammattikorkeakoulujen kampuksiin ja opetukseen yhdeksi päiväksi. Laurean lisäksi AMK-kampuspäivässä mukana ovat Yrkeshögskolan Arcada, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia sekä Metropolia.

AMK-kampuspäivän tarkoituksena on tarjota toisen asteen opiskelijoille mahdollisuus tutustua ammattikorkeakouluihin omatoimisesti ja käytännönläheisesti. AMK-kampuspäivän aikana mukana olevien ammattikorkeakoulujen kampuksilla järjestetään kaikille koulutuksesta kiinnostuneille ohjelmaa, esimerkiksi työpajoja, koulutusesittelyjä ja kampuskierroksia.

Laureassa kampuspäivä järjestetään Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksilla. Halukkaille osallistujille on järjestetty ohjelmaa klo 9-11 ja 13-15.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 24.10.2018.

 

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan