Siirry sisältöön

Liiketalouden opiskelijat ovat kesän aikana osallistuneet Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon alueen erilaisiin tapahtumiin

Opiskelijatiimi haluaa lämpimästi kiittää kaikkia tapahtumajärjestäjiä ja Laurean esittelypisteellä vierailleita ihmisiä.

Laurean esittelypisteellä jaettiin tietoa koulutusmahdollisuuksista ja korkeakouluopiskelusta

Laurealainen opiskelijatiimi on osallistunut tähän mennessä seitsemään tapahtumaan Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon alueella. Projektin viimeinen kesätapahtuma on Hyvinkäällä järjestettävä Red Carpet -elokuvafestivaali, johon opiskelijatiimi osallistuu 30.-31.8.2019.

Opiskelijat pääsivät keskustelemaan tapahtumissa Laurean esittelypisteellä vierailleiden kanssa korkeakouluopinnoista ja siitä, mitä kaikkea Laureassa voi opiskella. Erityisen hedelmällisenä tapahtumana opiskelijat pitivät 10.-11.8. järjestettyjä Elomessuja Hämeenlinnassa. Kahden päivän aikana Laurean pisteellä kävi yli 700 ihmistä, mikä oli projektitiimille erittäin positiivinen yllätys. Elomessuille osallistuttiin tämän projektin osalta ensimmäistä kertaa ja messukävijät ottivatkin Laurean opiskelijat messuilla suurella mielenkiinnolla vastaan.

”Eniten Elomessuilla tuli kysymyksiä siitä, missä Laurean kampukset sijaitsevat ja millaisia opiskelumuotoja Laureassa on. Uskon, että Laurea sai tapahtuman kautta paljon lisää tunnettuutta ja näkyvyyttä myös Hämeenlinnan suunnalla. Mikäli tämä kesäprojekti toteutuu myös ensi kesänä, suosittelemme lämmöllä Elomessuille osallistumista”, kertoo opiskelijatiimin jäsen Krista Pesonen.

Opiskelijatiimi haluaa lämpimästi kiittää kaikkia tapahtumajärjestäjiä ja Laurean pisteellä vierailleita. Jokainen tapahtuma on ollut ainutlaatuinen, mutta kaikkia yhdistää yksi tärkeä asia; hyvä yhteishenki. Tämä on näkynyt niin tiimin keskinäisessä vuorovaikutuksessa kuin myös vuorovaikutuksessa tapahtumajärjestäjien ja Laurean pisteellä vierailleiden ihmisten keskuudessa. Opiskelijatiimille jää kesästä paljon positiivisia kokemuksia.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan tiimin viimeiseen tapahtumaan Red Carpet -elokuvafestivaaleille elokuun viimeisenä viikonloppua.

Tutustu tarkemmin Laurean Hyvinkään kampuksella tarjottaviin koulutuksiin.